Miksi suosimani maksutapa ei ole saatavilla?

Miksi suosimani maksutapa ei ole saatavilla?

Pahoittelemme, ettei suosimasi maksutapa ole saatavilla tilauksellesi. Emme valitettavasti voi taata, että tietty maksutapa olisi valittavissa jokaiselle tilaukselle.

Joidenkin maksutapojen, erityisesti laskun kohdalla, maksamme tuotteet periaatteessa etukäteen ja tämän jälkeen maksat tuotteet takaisin meille tilisiirrolla. Tämän vuoksi varmistamme, että jokainen maksutapahtuma on turvallinen meille, mutta ennen kaikkea sinulle.

On mahdollista, että yksi tai useampi tekijä vaikuttaa siihen, miksi suosimasi maksutapa ei ole valittavissa tilauksellesi:

- Toimitusosoite ja laskutusosoite eivät vastaa toisiaan

- Oikeaa nimen ja osoitteen yhdistelmää ei löytynyt. Näin voi käydä kirjoitusvirheiden, osoitteenmuutosten tai nimen vaihtumisen myötä.

- Otamme huomioon myös jokaisen maksutavan kulut. Joissakin tapauksissa, tietty maksutapa saattaa tuottaa suuremmat kulut, palautusten osuudet tai riskit. Maksutapojen muokkaaminen auttaa palautusten määrien vähentämisessä, joka säästää sekä ympäristöä että kuluja.

Onko jokin laskuistasi vielä avoinna? Jos olet jo maksanut laskun tai tehnyt palautuksen, on mahdollista, että emme ole vielä käsitelleet sitä.

Muiden palveluntarjoajien ja kauppojen tapaan, käytämme myös itsenäisten luottotietopalveluiden apua asiakkaidemme luottotietoja arvioitaessa. Joissakin tapauksissa heidän tietonsa saattaa estää suosimasi maksutavan tarjoamisen kyseiselle tilaukselle.

Zalando pidättää oikeuden kieltäytyä tarjoamasta maksutapaa joidenkin tilausten kohdalla. Tämä mainitaan myös sopimusehdoissamme.

Mitä voin tehdä, jos jokin maksutavoista ei ole valittavissa?

Jos sinulla on maksamattomia tilauksia, tarkista summat ja onko maksusuoritukset jo rekisteröity. Tarkista myös vastaako toimitus- ja laskutusosoitteesi toisiaan.

Huomioithan, että asiakaspalvelumme työntekijät eivät pysty vaikuttamaan sinulle maksuvaiheessa tarjottaviin maksutapoihin.

Pitääksemme huolta tietoturvastasi, emme myöskään näe tarkkaa syytä sille, miksi jokin maksutapa ei ole saatavilla.

Pahoittelemme, jos suosimasi maksutapa ei ole saatavillasi. Voit edelleen käyttää kaikkia muita palveluitamme ja valita maksutta jonkin toisen saatavilla olevista maksutavoista.


Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä
Chat

Autamme sinua chatissa löytämään vastauksen kysymykseesi.

CHAT

Chatbottimme on täällä apunasi. Jos botti ei kuitenkaan pysty auttamaan sinua asiassasi, se siirtää sinut asiakaspalvelijalle.

Soita meille

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mieluusti. Huomioithan, että odotusaika saattaa olla viitisen minuuttia.

Nappaa 10% alennus*

Tilaa uutiskirje ja saat seuraavasta tilauksestasi 10% alennuksen.

Lue lisää Tietosuojasta. Voit lopettaa tilauksen koska tahansa.