Palautusilmoituksen tulostaminen

Voit tulostaa palautusilmoituksen kätevästi Zalando-asiakastililtäsiPalautusilmoitus koostuu kahdesta osasta: palautuslomake pakataan palautettavan tuotteen kanssa pakettiin ja ilmaiseen palautukseen oikeuttava palautuskortti kiinnitetään paketin päälle.

Kirjattuasi palautuksen asiakastilillesi pääset näkymään, josta voit ladata ja tulostaa palautusilmoituksen. Palautusilmoituksen lataamista varten tarvitset esim. Adobe Reader -ohjelman tai muun vastaavan PDF-tiedostojen käsittelyyn tarkoitetun ohjelman. Voit ladata Adobe Readerin ilmaiseksi osoitteesta www.adobe.fi. Katso tarkemmat ohjeet palautusilmoituksen tekemiseen täältä.

Jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit myös ladata palautusilmoituksen normaalisti PDF-tiedostona tietokoneellesi ja tallentaa sen esim. muistitikulle tai lähettää sen sähköpostin liitteenä, jolloin voit tulostaa palautusilmoituksen myös muualta kuin kotikoneeltasi.

Jos olet unohtanut tulostaa palautusilmoituksen tai olet kadottanut sen, voit ladata sen uudestaan asiakastilisi kohdasta Palautukset klikkaamalla "Lataa palautusilmoitus" kyseisen palautuksen kohdalta. 

Ota meihin yhteyttä!