Palautettujen tuotteiden hyvitys

Tällä hetkellä saamme tavallista enemmän tilauksia sekä palautuksia, joten palautuksesi käsittelyssä voi kestää hieman pidempään. Pyydämme sinulta kärsivällisyyttä. Kun palautuksesi on rekisteröity varastollamme, lähetämme sinulle vahvistuksen sähköpostitse.

Hyvitämme palauttamiesi tuotteiden hinnan, kun palautuksesi on saapunut Zalandolle ja olemme käsitelleet sen. Palautuksen rekisteröityminen kestää normaalitapauksessa noin 2 viikkoa rahdin ja palautuksen käsittelemiseen tarvittavan ajan mukaan lukien. Otathan huomioon, että pikatoimituksen toimituskuluja ei kuitenkaan hyvitetä, vaikka palauttaisit tilauksen. Hyvitystapa riippuu valitsemastasi maksutavasta: Jos olet maksanut…

  • verkkopankissa, anna tilinumerosi IBAN-muodossa kirjatessasi palautuksen asiakastilillesi, jotta hyvitys voidaan maksaa pankkitilillesi. Jos et halua antaa tilitietojasi palautuksen kirjaamisen yhteydessä, lähetä tiedot meille yhteydenottolomakkeen tai chatin kautta. Kirjoita viestiin tilinhaltija, tilinumerosi IBAN-muodossa, pankkisi BIC-koodi sekä tilauksesi tilausnumero.

  • luottokortilla, saat hyvityksen suoraan luottokorttitilillesi. Huomioithan, että luottokortistasi riippuen hyvitys voi näkyä myös alkuperäisellä veloituspäivämäärällä.

  • PayPalin kautta, saat hyvityksen suoraan PayPal-tilillesi. Sen, haluatko käyttää PayPal-tilillesi tulleen hyvityksen suoraan PayPalin kautta vai siirtää sen käyttötilillesi tai luottokorttitilillesi, voit määrittää itse PayPal-tililläsi.

  • laskulla, anna tilinumerosi IBAN-muodossa kirjatessasi palautuksen asiakastilillesi, jotta hyvitys voidaan maksaa pankkitilillesi. Jos et halua antaa tilitietojasi palautuksen kirjaamisen yhteydessä,  lähetä tiedot meille yhteydenottolomakkeen tai chatin kautta. Kirjoita viestiin tilinhaltija, tilinumerosi IBAN-muodossa, pankkisi BIC-koodi sekä tilauksesi tilausnumero. Lue lisää palautuksesta laskun yhteydessä kohdasta Pitääkö minun maksaa lasku, jos palautan tuotteita?

  • lahjakortilla tai etutilin saldolla, saat hyvityksen Zalando-etutilillesi. Lisätietoa saat kohdasta Lahjakortti palautuksen yhteydessä

Jos sinulla on kysyttävää hyvityksestä, voit koska tahansa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ota meihin yhteyttä!