Faq | Palautus & Hyvitys | Partner-tuotteen palautus

Partner-tuotteen palautus

Zalandolla voit aina palauttaa tuotteen ilmaiseksi! Ilmainen 100 päivän palautusoikeutemme koskee siis myös Partner-tuotteita. 

Partner-tuotteiden palautus kirjataan normaalisti asiakastilillä. Partnerin omilta varastoilta toimitetut tuotteet palautetaan erikseen omalla palautuslomakkeella. Pidäthän siis normaalit Zalando-palautukset ja Partner-palautukset erillään. Partner-palautuslomakkeen tunnistaa "Zalando Partner" -tekstistä lomakkeen yläreunassa.

Toimitamme myös joitakin tiettyjä Partner-merkkejä Zalandon omalta varastolta. Tällöin Partner- ja Zalando-tuotteet toimitetaan samassa lähetyksessä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit palauttaa ne samassa laatikossa ilman erityistä palautuslomaketta. 

Voit palauttaa Partner-tuotteet normaalisti lähimpään PostNordin tai Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Tarkista kuitenkin vielä tilauksen mukana tulleesta palautustarrasta onko palautustarrasi tarkoitettu PostNordin vai Postin palautuksia varten.


Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä
CHAT

Chatbottimme on täällä apunasi. Jos botti ei voi auttaa sinua, sinut siirretään asiakaspalvelijalle. Chat-asiakaspalvelijamme auttavat sinua englanniksi.

Jos botti ei kuitenkaan pysty auttamaan sinua, se siirtää sinut asiakaspalvelijalle.

Soita meille

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mieluusti.

Postilaatikko

...mutta tyylikkäämpi

Tilaa Zalandon uutiskirjeet

Hallinnoi asetuksiasi

Mistä olet eniten kiinnostunut?

Lue lisää Tietosuojasta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.