Faq | Pre-owned | Kuinka myydä vaatteita Zalandolla?

Kuinka myydä vaatteita Zalandolla?

Voit myydä käyttämättä jääneet, uudenveroiset tuotteesi Zalando-lahjakorttia vastaan. Zalando voi myös halutessasi lahjoittaa tuotteiden arvon hyväntekeväisyyteen.

Näin se toimii:

1. Mene "Myy vaatteitasi" kohtaan asiakastililläsi (löydät sen tykättyjen ja ostettujen tuotteiden vierestä).

2. Valitse enintään 20 tuotetta – joko Zalandolta ostettuja tai lataa muualta ostamiasi vaatteita. Ilmoitamme tuotekohtaisen korvauksen määrän sinulle välittömästi.

3. Valitse korvaustapa lisättyäsi kaikki tuotteet myyntiboksiisi. Voit lunastaa korvauksen joko Zalando-lahjakorttina tai tehdä lahjoituksen hyväntekeväisyyteen (Punainen Risti tai WeForest).

4. Luovuta myyntiboksisi ja saat listan hyväksytyistä tuotteista sähköpostiisi 1-2 päivän kuluessa. Mikäli rekisteröit tuotteita, joita ei ole ostettu Zalandolta, tarkistamme tuotteiden kelpoisuuden vielä erikseen. Huomioithan, että tuotteiden hinnat ovat saattaneet muuttua tällä välin. Lopullisen listan hinnoista saat sähköpostitse.

5. Lähetä tuotteesi meille maksutta lähetystarran kanssa valitsemastasi PostNord-toimipisteestä.

Varmistathan, että lähetät kaikki myytävät tuotteesi yhdessä laatikossa, sillä lähettämämme lähetystarra on voimassa vain kerran.

Varmistathan myös, että lähetät vain pre-owned-tuotteita jotka haluat myydä meille etkä sekoita niitä tuotteisiin, jotka haluat palauttaa ja joilla on vielä voimassaolevaa palautusaikaa. Mikäli lähetät meille samassa laatikossa palautettavaksi tarkoitettuja tuotteita, on mahdollista, että ne päätyvät lahjoitettavaksi.

Joutuessamme hylkäämään tuotteita, sinulla on mahdollisuus valita haluatko ne takaisin vai lahjoitammeko ne puolestasi. Jos pakettia ei voida toimittaa sinulle takaisin, palautetaan se varastoon jossa sitä säilytetään kaksi viikkoa. Mikäli et ole meihin yhteydessä kahden viikon kuluessa, tavarat lahjoitetaan.

Huomioithan, että mikäli sinulta saamamme tuotteet eivät vastaa digitaalisesti lähettämiäsi ja hyväksymiämme tuotteita, nämä tuotteet lahjoitetaan eikä niitä lähetetä takaisin sinulle.

6. Tuotteet tarkistettuamme saat vahvistuksen korvauksesta. Tähän voi mennä noin 14 arkipäivää. Vastaanotat joko Zalando-lahjakorttisi koodin tai vahvistuksen tekemästämme lahjoituksesta sähköpostitse.

Entä jos muutan mieleni?

Rekisteröityäsi myyntiboksisi, on se peruttavissa hetken aikaa asiakastilisi kautta. Mikäli vaihtoehto ei ole enää valittavissasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteen tulee olla uudenveroisessa kunnossa. Emme voi hyväksyä:

- Tuotteita, joissa on käytön jälkiä (esim. tahroja, reikiä tai tuoksuja)

- Hygieniatuotteita, kuten alusvaatteita tai uima-asuja

- Tuoteväärennöksiä ja/tai tuotteita ilman tuotemerkintää

- Lasten vaatteita

- Kauneustuotteita

- Perusvaatteita, kuten tavallisia yksivärisiä t-paitoja

- Koruja, huiveja tai hattuja

- Tuotteita, joilla on vielä jäljellä 100 päivän palautusoikeutta

Vaikka hyväksymme useimmat Zalandolla myytävät tuotemerkit ja tuoteryhmät -sekä monia muita- emme kuitenkaan hyväksy kaikkia tuotemerkkejä tai tuoteryhmiä. Zalandolta ostetut tuotteet, jotka täyttävät kriteerimme, voidaan hyväksyä myyntiin.


Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä
CHAT

Chatbottimme on täällä apunasi.

Soita meille

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mieluusti.

Postilaatikko

...mutta tyylikkäämpi

Tilaa Zalandon uutiskirjeet

Hallinnoi asetuksiasi

Mistä olet eniten kiinnostunut?

Lue lisää Tietosuojasta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.