faq | Pre-owned | Pre-owned -tuotteiden ostaminen Zalandolta

Pre-owned -tuotteiden ostaminen Zalandolta

Mitä ovat pre-owned -tuotteet?

Pre-owned - tuotteet ovat olleet aiemmin jonkun muun omistuksessa. Kaikki tuotteet ovat uudenveroisessa kunnossa, kiitos monivaiheisen laatutarkastuksen.

Kuka myy pre-owned -tuotteita?

Kaikki pre-owned -tuotteet myydään Zalandon oman 'Zalando Zircle' -palvelun kautta. Zalando ei harjoita yksityishenkilöiden välistä kauppaa. Pre-owned - tuotteet on kuitenkin mahdollista laittaa uudelleen kiertoon kauttamme.

Miksi haluamani pre-owned -tuote ei ole enää saatavilla?

Koska myymämme tuotteet ovat yksittäiskappaleita, ne ovat usein saatavilla vain yhdessä koossa. Pre-owned -tuotteiden ostopäätös täytyy joskus tehdä todella nopeasti.

Mistä tiedän tilanneeni pre-owned -tuotteen?

Kaikki pre-owned -tuotteet ovat merkitty 'pre-owned' -merkinnällä. Tuotesivuilla mainitaan myös, että tuotteen myyjä on 'Zalando Zircle'. Näet saman tiedon myös kassalla sekä asiakastililläsi jälkikäteen.

Voinko palauttaa pre-owned -tuotteita?

Maksuton 100 päivän palautusoikeutemme koskee myös Zalandolta ostettuja pre-owned -tuotteita. Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla uudenveroinen.

Tarkastetaanko pre-owned-tuotteiden aitous?

Kyllä. Koulutetut laadunvalvojamme ja tuotekuvaustiimimme jäsenet kiinnittävät erityistä huomiota pre-owned-tuotteiden aitouteen tarkastusprosessin yhteydessä. Perusteellisesta tarkastuksesta huolimatta emme voi taata kaikkien tuotteiden aitoutta 100% varmuudella. Jos epäilemme tuotteen aitoutta, poistamme sen välittömästi valikoimastamme. Mikäli epäilet saamasi tuotteen aitoutta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.


Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä
Soita meille

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mieluusti.

Haluaisitko 10% alennuksen? *

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaanota uutuuksia ja tyyli-inspiraatiota Zalandolta sähköpostitse

Hallinnoi asetuksiasi

Mistä olet eniten kiinnostunut?

Lue lisää Tietosuojasta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.