Faq | Pre-owned | Pre-owned -tuotteiden ostaminen Zalandolta

Pre-owned -tuotteiden ostaminen Zalandolta

Mitä pre-owned -tuotteet ovat?

Pre-owned -tuotteet ovat ainutlaatuisia yksittäiskappaleita tuotteista, jotka ovat olleet aiemmin jonkun muun omistuksessa. Kaikki pre-owned -tuotteemme ovat laadukkaita merkkituotteita, jotka ovat uudenveroisessa kunnossa ja linjassa "second hand, first choice" -ajatuksemme kanssa. Kaikki tuotteet ovat uudenveroisessa kunnossa eikä niissä ole juuri lainkaan käytön jälkiä, kiitos monivaiheisen laatutarkastuksemme. Huomioithan, että pre-owned-tuotteet ovat yksittäiskappaleita ja niitä on yleensä saatavilla vain yhdessä koossa.

Kuka myy pre-owned -tuotteita?

Kaikki pre-owned -tuotteet myydään Zalandon oman Zalando Zircle -palvelun kautta. Zalando ei harjoita yksityishenkilöiden välistä kauppaa. Pre-owned -tuotteita on kuitenkin mahdollista myydä eteenpäin kauttamme.

Miksi haluamani pre-owned -tuote ei ole enää saatavilla?

Myymämme tuotteet ovat yksittäiskappaleita ja ovat usein saatavilla vain yhdessä koossa. Siispä jos löydät jotain mistä pidät, kannattaa pre-owned -tuotteiden ostopäätös tehdä nopeasti.

Mistä tiedän tilanneeni pre-owned -tuotteen?

Kaikki pre-owned -tuotteemme ovat merkitty "pre-owned" -merkinnällä.Tuotteen sivuilta löydät myös maininnan siitä, että tuotteen myyjä on "Zalando Zircle". Näet saman tiedon myös kassalla sekä jälkikäteen asiakastililläsi.

Tarkastetaanko pre-owned-tuotteiden aitous?

Kyllä. Asiantuntevat laadunvalvojamme ja tuotekuvaustiimimme jäsenet kiinnittävät erityistä huomiota pre-owned -tuotteiden aitouteen tarkastusprosessin yhteydessä. Perusteellisesta tarkastuksesta huolimatta emme voi 100% varmuudella taata kaikkien tuotteiden aitoutta. Mikäli epäilemme tuotteen aitoutta, poistamme sen välittömästi valikoimastamme. Mikäli vastaanotat tuotteen ja epäilet sen aitoutta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään asian selvittämisessä.

Voiko pre-owned -tuotteita palauttaa?

Maksuton 100 päivän palautusoikeutemme koskee myös Zalandolta ostettuja pre-owned -tuotteita. Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettuasi sen. On tärkeää, ettet käytä palautettavia tuotteita muuten kuin sovittaaksesi niitä.

Pre-owned -tuotteiden vaihto ei valitettavasti ole mahdollista, koska nämä tuotteet ovat usein yksittäiskappaleita.


Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä
CHAT

Chatbottimme on täällä apunasi. Jos botti ei voi auttaa sinua, sinut siirretään asiakaspalvelijalle. Chat-asiakaspalvelijamme auttavat sinua englanniksi.

Jos botti ei kuitenkaan pysty auttamaan sinua, se siirtää sinut asiakaspalvelijalle.

Soita meille

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mieluusti.

Postilaatikko

...mutta tyylikkäämpi

Tilaa Zalandon uutiskirjeet

Hallinnoi asetuksiasi

Mistä olet eniten kiinnostunut?

Lue lisää Tietosuojasta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.