Asiakkaaksi rekisteröityminen

Jotta saat Zalando-asiakastilin käyttöösi ja voit tilata Zalando.fi-verkkokaupasta, sinun tulee rekisteröityä Zalandon asiakkaaksi. Rekisteröitymistä varten tarvitset ainoastaan voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Huomioithan myös, että yleisten sopimusehtojemme mukaisesti jokaisen Zalando.fi-verkkokaupan asiakkaan on oltava täysi-ikäinen. 

Voit rekisteröityä asiakkaaksi täällä. Pääset rekisteröitymiseen myös Zalandon etusivulta klikkaamalla oikean yläreunan linkkiä Zalando-asiakastili .

Täytä otsikon "Rekisteröidy asiakkaaksi" alla tähdellä merkityt kentät totuudenmukaisesti. Salasanaruutua varten sinun tulee valita oma salasana. Suosittelemme käyttämään hankalasti kopioitavia, vähintään kuusimerkkisiä salasanoja, joissa on myös erikoismerkkejä sekä suur- ja pienaakkosia. Paina salasana sekä ilmoittamasi sähköpostiosoite muistiin, sillä tarvitset niitä jatkossa kirjautuessasi Zalando-asiakastilillesi. Älä milloinkaan anna käyttäjätunnustasi tai salasanaasi muiden tietoon.

Mikäli haluat tilaustesi saapumisilmoitukset tekstiviestinä tavallisen sähköpostitse toimittavan ilmoituksen sijaan, syötä myös matkapuhelinnumerosi ilman välilyöntejä. Sinun tulee myös hyväksyä Zalandon yleiset sopimusehdot ja tietosuojaseloste rastittamalla kyseinen ruutu. Mikäli haluat lisätietoja Zalandon tuotteista, kampanjoista ja etukupongeista sähköpostiisi, rastita myös alempi ruutu.

Vahvista rekisteröityminen painikkeesta "Rekisteröidy". Asiakastilisi on käytössäsi välittömästi, ja olet valmis tekemään ensimmäisen tilauksesi. Tervetuloa Zalandolle!

Noudatamme voimassa olevia tietosuojamääräyksiä, emmekä milloinkaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Sekaannusten välttämiseksi suosittelemme luomaan vain yhden käytössä olevan asiakastilin.


10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.