Tilauksen tai tuotteen peruuttaminen

Tilauksen tai tuotteen peruuttaminen

Jos muutit mielesi, tilasit vahingossa väärän tuotteen, unohdit päivittää osoitetietosi tai valitsit epähuomiossa väärän maksutavan, voit perua tilauksesi kunnes se on siirtynyt käsiteltäväksi. Joidenkin tilausten peruuttaminen saattaa tilaustyypistä ja maksutavasta riippuen olla mahdollista myös tämän aikarajan jälkeen.

Tilauksen tai tuotteen peruutus onnistuu näin:

1. Kirjaudu asiakastilillesi ja klikkaa valikosta ”Tilaukset”.

2. Klikkaa ”Tarkastele/peruuta tilaus” sen tilauksen kohdalta, jolta haluat peruuttaa tuotteita. Jos tuotteiden peruuttaminen ei enää ole mahdollista, näkyvillä on ainoastaan toiminto ”Tarkastele tilausta”.

3. Klikkaa oikeasta yläreunasta ”Tilauksen peruutus”. Merkitse avautuvasta ikkunasta yksittäiset peruutettavat tuotteet hakasella tai rastita ”Valitse kaikki tuotteet”, jos haluat peruuttaa koko tilauksen.

4. Merkittyäsi peruutettavat tuotteet klikkaa ”Peruuta tuote tilauksesta”.

Otathan kuitenkin huomioon…

  • Toiminto ”Tilauksen peruutus” on saatavilla vain tietyn ajan.
  • Tilauksen peruuttaminen on sitova klikattuasi ”Peruuta tuote tilauksesta”. Tämän jälkeen peruutettua tilausta ei voi enää aktivoida, mutta voit tehdä kokonaan uuden tilauksen Zalando.fi-verkkokaupasta.
  • Tilaukset, joiden yhteydessä on käytetty etukuponki, voidaan peruuttaa vain kokonaisuudessaan – tällöin yksittäisten tuotteiden peruuttaminen tilauksesta ei ole mahdollista. Etukuponkiasi ei myöskään välttämättä ole enää mahdollista käyttää uudestaan.
  • Toimitusosoitteen muuttaminen tilauksen jälkeen ei ole mahdollista, mutta voit peruuttaa tekemäsi tilauksen, muokata osoitetietojasi ja sen jälkeen tehdä tilauksen uudelleen Zalando.fi-verkkokaupassa. Tämä on mahdollista myös, jos tilasit vahingossa väärän tuotteen, koon tai värin, tai valitsit epähuomiossa väärän maksutavan.

Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä
CHAT

Chatbottimme on täällä apunasi. Jos botti ei kuitenkaan pysty auttamaan sinua asiassasi, se siirtää sinut asiakaspalvelijalle.

Soita meille

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mieluusti. Huomioithan, että odotusaika saattaa olla viitisen minuuttia.

Nappaa 10% alennus*

Tilaa uutiskirje ja saat seuraavasta tilauksestasi 10% alennuksen.

Lue lisää Tietosuojasta. Voit lopettaa tilauksen koska tahansa.