Toimituksen kesto

Tavallisesti tilauksen käsittely kestää 1-2 päivää ja toimittaminen 4-7 arkipäivää (ma-pe). Saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse, kun pakettisi lähtee Zalandolta. Jos olet valinnut maksutavaksi laskun, siirtyy tilauksesi käsiteltäväksi heti. Verkkopankki-, luottokortti- ja PayPal-maksut kirjautuvat meille yleensä muutaman tunnin kuluessa, jolloin tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi usein vielä saman päivän aikana.

MyPack-palvelu tarjoaa kotisivuillaan mahdollisuuden lähetyksen seurantaan. Kun pakettisi on lähtenyt Zalandolta, saat toimitusvahvistuksen, jossa on myös pakettisi seurantanumero. Seurantanumeron avulla voit milloin tahansa seurata toimituksen tilaa täältä.

Jotta voisimme toimittaa tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti, saatamme lähettää tilauksesi useassa erässä. Saat erillisen toimitusvahvistuksen jokaisesta toimituserästä omalla lähetystunnuksellaan, kun paketti lähtee matkaan Zalandon varastolta. Järjestelmämme arvioi tilauskohtaisesti, voidaanko osa tilauksen tuotteista lähettää jo aikaisemmin. Jos osatoimitus on mahdollinen, järjestelmä ehdottaa sitä automaattioletuksena toimituksen nopeuttamiseksi. Jos et halua tilaustasi jaettavan useampaan erään, voit tilauksen yhteydessä valita toimituksen yhtenä pakettina.


10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.