Tietoa pikatoimituksesta

Jos haluat saada tilaamasi tuotteen tavallista nopeammin, voit valita tilauksellesi pikatoimituksen, jolloin pakettisi toimitetaan nopeutettuna lähetyksenä suoraan kotiovellesi DHL:n tai sen paikallisen yhteistyökumppanin toimesta. Tällöin saat pakettisi jo 1–3 arkipäivässä. 

Pikatoimituksesta Suomeen veloitetaan kiinteä 13,95 euron pikatoimitusmaksu tilausta kohden. 

Toistaiseksi pikatoimitus-lisäpalvelu on saatavilla vain tilauksille, jonka kaikki tuotteet ovat samalta varastoltamme. Pikatoimitus on tilattavissa suurimmalle osalle suomalaisista postinumeroalueista. Voit valita pikatoimituksen tilaustapahtuman viimeisessä vaiheessa "Vahvistus". Pikatoimitusvaihtoehto on näkyvillä ainoastaan, jos pikatoimitus on mahdollinen tilauksellesi.  Pikatoimitusta ei voi valitettavasti lisätä jo tehdylle tilaukselle jälkikäteen.

Huomioithan, että toimitusosoitteen tulee sisältää myös mahdollinen rappu ja ovinumero, jotta tilaus voidaan toimittaa ilman viivästymisiä. Mikäli haluat lisätä pikatoimitustilaukseesi lisätietoa toimitusta varten, esimerkiksi ovikoodin, täytä tiedot osoitetiedoissa kohtaan "Yritys / c/o"


Pikatoimituksen kesto

Valitessasi toimitustavaksi pikatoimituksen kotiin, saat tilauksesi yhden tai kahden päivän kuluttua lähetyksestä, riippuen postinumeroalueestasi. Tilauksesi arvioitu toimituspäivä näytetään sinulle kassalla ennen tilauksen lopullista vahvistamista.

Nopeimmillaan voit saada tilauksesi jopa 24 tunnin kuluessa, mutta lopullisen toimituksen keston määrittävät tilausaika, viikonpäivä sekä asuinpaikkasi.

Pikatoimituksia tehdään arkipäivisin klo 21:een asti. Pikatoimituksia ei ole mahdollista toimittaa lauantaina, sunnuntaina tai pyhäpäivänä. Jos et ole kotona, kun DHL-lähetti on tuomassa pakettiasi, lähetti jättää ilmoituksen postilaatikkoosi, jotta voit pyytää uutta toimitusta DHL:ltä.

Voit milloin tahansa tarkastella toimituksen tilaa asiakastililläsi sekä toimitusvahvistuksessa olevan seurantalinkin avulla. 

Pikatoimituksen palautus

Pikatoimitetun paketin voit palauttaa samoin kuin normaalin paketin. Huomioithan kuitenkin, että pikatoimituksen toimituskuluja ei hyvitetä, vaikka palauttaisit tilauksen

 


 

 


10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.