Tietoa toimituksista

Tilauksen käsittelyaika varastolla on tavallisesti 1–2 arkipäivää, jonka jälkeen paketin toimitus siirtyy logistiikkakumppanillemme PostNordille. Tilauksen toimitusaika on normaalitapauksessa 4-7 arkipäivää.

Mikäli valitset maksullisen pikatoimitusvaihtoehdon, pakettisi toimitetaan 1-3 arkipäivässä asiakastilillesi tallennettuun osoitteeseen.

* Oranssia tekstiä klikkaamalla pääset lukemaan lisätietoja aiheesta.

Teemme parhaamme, että saisimme toimitettua kaikki tilaukset ajoissa perille. Katso pakettisi arvioitu saapumisaika omasta tilausvahvistuksestasi.

Huomaathan, että paketin lähettämisessä varastolta voi kulua kaksi päivää (tämä ei kuitenkaan vaikuta tilausvahvistuksessa ilmoitettuun toimitusajankohtaan). Voit seurata toimitusta netissä paketin seurantatunnuksen avulla: Pakettisi seurantatunnuksen löydät toimitusvahvistuksesta, jonka saat sähköpostitse, kun paketti on lähtenyt varastoltamme. Asiakaspalvelumme ei valitettavasti voi kiirehtiä toimituksia eikä tarjota muuta tietoa paketin saapumisesta kuin tiedot, jotka näet itse oman seurantatunnuksesi avulla.

Ota meihin yhteyttä!