Faq | Toimitus | Toimituksen kesto

Toimituksen kesto

Ilmoitamme tilauksesi arvioidun toimitusajan kassalla sekä tilausvahvistuksessa. Toimitusaika saattaa vaihdella tuotekohtaisesti sekä toimitustavasta riippuen. Tarkemman arvion toimituspäivästä saat sähköpostiisi tilauksen lähdettyä varastoltamme.

Jos olet valinnut maksutavaksi laskun, siirtyy tilauksesi käsiteltäväksi heti. Verkkopankki-, luottokortti- ja PayPal-maksut kirjautuvat meille yleensä muutaman tunnin kuluessa, jolloin tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi usein vielä saman päivän aikana.

Logistiikkakumppanimme tarjoavat kotisivuillaan mahdollisuuden lähetyksen seurantaan. Kun pakettisi on lähtenyt Zalandolta, saat toimitusvahvistuksen, jossa on myös pakettisi seurantanumero. Seurantanumeron avulla voit milloin tahansa seurata toimituksen tilaa täältä (PostNord) tai täältä (Posti).

Jotta voisimme toimittaa tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti, saatamme lähettää tilauksesi useassa erässä. Saat erillisen toimitusvahvistuksen jokaisesta toimituserästä omalla lähetystunnuksellaan, kun paketti lähtee matkaan Zalandon varastolta. Järjestelmämme arvioi tilauskohtaisesti, voidaanko osa tilauksen tuotteista lähettää jo aikaisemmin. Jos osatoimitus on mahdollinen, järjestelmä ehdottaa sitä automaattioletuksena toimituksen nopeuttamiseksi.

Huomaathan, että saatamme toimittaa tilauksesi käyttäen toista logistiikkakumppania, tai toimittaa tilauksesi noutopisteeseen, mikäli toinen kotitoimitusyrityksemme epäonnistuu. Et välttämättä saa tästä erillistä ilmoitusta, mutta voi seurata tilauksesi toimituksen kulkua tilauksesi seurantatunnuksen avulla.


Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä
CHAT

Chatbottimme on täällä apunasi. Jos botti ei voi auttaa sinua, sinut siirretään asiakaspalvelijalle. Chat-asiakaspalvelijamme auttavat sinua englanniksi.

Jos botti ei kuitenkaan pysty auttamaan sinua, se siirtää sinut asiakaspalvelijalle.

Soita meille

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mieluusti.

Postilaatikko

...mutta tyylikkäämpi

Tilaa Zalandon uutiskirjeet

Hallinnoi asetuksiasi

Mistä olet eniten kiinnostunut?

Lue lisää Tietosuojasta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.