Partner-tuotteen palautus

Zalandolla voit aina palauttaa tuotteen ilmaiseksi! Ilmainen 100 päivän palautusoikeutemme koskee siis myös Partner-tuotteita. 

Partner-tuotteiden palautusta ei kirjata asiakastilillä. Partnerin omilta varastoilta toimitetut tuotteet palautetaan erikseen omalla palautuslomakkeella. Pidäthän siis normaalit Zalando-palautukset ja Partner-palautukset erillään. Partner-palautuslomakkeen tunnistaa "Zalando Partner" -tekstistä lomakkeen yläreunassa.

Toimitamme myös joitakin tiettyjä Partner-merkkejä Zalandon omalta varastolta. Tällöin Partner- ja Zalando-tuotteet toimitetaan samassa lähetyksessä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit palauttaa ne samassa laatikossa ilman erityistä palautuslomaketta. 

Voit palauttaa Partner-tuotteet normaalisti lähimpään PostNord-noutopisteeseesi. Muistathan aina säilyttää saamasi kuitin palautuksestasi. Huomioithan myös, että palautus on ainoastaan ilmainen, mikäli käytät palautuslomakettamme ja logistiikkakumppaniamme PostNordia.


10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.