Katalogi

Suositut filtterit
102 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Farah on johtava miestenvaatemerkki, joka taitaa rennon casualin mutta kuitenkin huolitellun tyylikkään ilmeen. Mallistosta löytyy vaihtoehtoja niin rentoon arkipukeutumiseen kuin astetta skarpimpaa juhlatyyliä vaativampiin tilaisuuksiin. Pääasiassa Farah-mallisto koostuu perusvaatteista, kuten vapaa-ajan kauluspaidoista, pikeepaidoista, chinoista ja slim fit -farkuista. Vaatteissa on myös ripaus sporttisuutta ja tietysti viileää trendikkyyttä. Farah onkin urbaanien, nuorekkaiden ja usein esimerkiksi luovilla aloilla työskentelevien miesten suosikki.

Viileää trendikkyyttä sporttisilla vivahteilla

Farah on Texasin El Pasossa vuonna 1920 syntynsä saanut merkki, johon käsite amerikkalainen unelma soveltuu erinomaisesti. Merkki sai nimittäin alkunsa libanonilaissyntyisen, Kanadasta Yhdysvaltoihin siirtolaisena muuttaneen, Mansour Farahin toimesta. Aluksi Farah valmisti paitoja ja siirtyi sitten denimin pariin. Kyseessä on myös perheyritys, sillä Mansourin vaimo oli mukana liiketoiminnassa ja miehen kuoltua nuorin poika William astui yrityksen johtoon. 1960-luvulla merkin ikonisimpien tuotteiden joukkoon nousi kangashousut, jotka tänäkin päivänä ovat tunnettuja kestävyydestään ja erinomaisesta istuvuudestaan. Farah-vaatteet luovat erinomaisen perustan tyylille, jota jokainen mies voi muokata vapaasti persoonansa mukaan.

Rakenna persoonallinen tyyli vaatekaapin peruspilareiden ympärille

Mallisto on täynnä ikonisia vaatteita, joita jokaiselta mieheltä olisi hyvä löytyä vaatekaapistaan. Tällaisia ovat esimerkiksi klassinen musta tai valkoinen palmikkoneule, välikausitakki shearling-henkisellä kauluksella ja sporttisen trendikäs bombertakki. Värisävyt ovat pääasiassa hillittyjä ja maanläheisiä, mikä tekee vaatteista helposti yhdisteltäviä ja luo myös omalta osaltaan tyylikästä vaikutelmaa. Yksivärisiin ja hillittyihin vaatteisiin on helppo yhdistellä särmikkäitä asusteita, esimerkiksi kuvioituja silkkihuiveja, huopa- ja kangashattuja tai vaikka trendikkäät aurinkolasit. Klassiset valkoiset tennarit ovat myös lyömätön yhdistelmä mustien slim fit -farkkujen kanssa. Lämpimällä säällä kevyt t-paita istuvien shortsien ja aviator-lasien kanssa on supertyylikäs yhdistelmä. Inspiroidu siis Farahin klassisista vaatekappaleista ja rakenna niiden ympärille mieleisesi tyyli!

Yhdistät helposti