Katalogi

Suositut filtterit
102 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Miesten muoti suuntaa katseensa nyt muutama vuosikymmen taaksepäin. Vintage-vaikutteet ja siisti kauluspaita-look näyttävät nyt ajankohtaisemmalta kuin koskaan. Jo 1900-luvun alussa perustettu Farah taitaa miesten vintage-muodin paremmin kuin kukaan muu. Texasin El Pasossa toimintansa aloittanut vaatemerkki ei vain jäljittele vintage-lookia - jo yli vuosisadan kokemuksella brändi on elänyt läpi nostalgisten vuosikymmenten, joiden muotia modernit vaatevalmistajat pyrkivät valmistamaan. Amerikkalaismerkiltä bomber-takkien retro tyylikieli ja siisti kampus-tyyli tulevat luonnostaan. Historiansa aikana niin siviileille kuin armeijalle vaatteita valmistanut Farah tuntee myös laadun kaavan. Tyylin lisäksi brändin suunnittelutyötä ohjaa korkea laatu - muoti ja tyyliratkaisut tehdään aina kestävyyden ja maksimaalisen käyttömukavuuden ehdoilla.

Pilkkua ja palloa, meleerattua harmaata ja laivastonsinistä. Klassisen amerikkalainen college-tyyli ja älykkyys ovat Farahin mallistojen hallitsevia teemoja. Vintage-henkisistä vaatteista pitävä mies ei tyydy kompromisseihin. Räätälöity istuvuus, siisteys ja selkeät värit ovat muodikkaissa vaatteissa tärkeää. Farah tuo nostalgisilla elementeillä maustettua käyttömuotia tähän päivään. Merkin vaatteet saavat vaikutteita myös underground-musiikista ja indie-artisteista. Esimerkiksi indie-laulaja Paolo Nutini on tunnettu texasilaismerkin uskollisena fanina. Rockahtavuudestaan huolimatta mallistot säilyttävät asiallisen tyylikkään yleisilmeensä - sopivasti vuosikymmenien päähän katsahtaen, sopivasti 2000-luvun trendeistä ammentaen.

Vintagesta inspiroituva Farah suunnittelee siistiä käyttömuotia tositarkoituksella!

Siisti ja moderni herrastyyli syntyy tarkoin valituista vaatekappaleista. Viileimmän lookin luomiseksi kannattaa palata perusasioihin - yksinkertaista muotokieltä henkivät vaatteet luovat asulle selkeän siluetin. Farah-mallistot ovat täynnä skarppiin kaupunkityyliin sopivia vaatteita. Vapaa-ajan kauluspaidat, pikeepaidat ja aitopuuvillaiset t-paidat takaavat, että yläosien valinnanvara ei lopu kesken. Vaaleat värit aina valkoisesta taivaansiniseen ja harmaaseen muodostavat yläosien sävykartan. Joukkoon mahtuu mukaan vaihtoehtoja myös kuviollisia paitoja rakastaville - pallot, pilkut ja raidat ovat klassinen valinta kuoseja kaipaavalle. Rockahtavassa vintage-hengessä tyylikkäimmät alaosat miehille ovat kapeat slim fit -farkut. Koko lahkeen pituudelta kapeat farkut ovat haastava mutta käyttäjänsä palkitseva valinta.

Trendikkäin Farah-asu on joka käyttäjän päällä erilainen - pue vintage-vaatteesi siis miten ja milloin itse haluat! Suorista kaikki linjat ja yhdistä pillifarkut hyvin leikattuun kauluspaitaan. Varrelliset tennarit ja sopivasti kulunut nahkalaukku karsivat asusta liian virallisuuden ja pitävät yleisilmeen rentona. Ilmojen lämmetessä vaihda farkut mukaviin college-shortseihin ja nahkalaukku puistopiknikille paremmin sopivaan kangaskassiin.

Tutustu myös