Diesel-farkut

Suositut filtterit
230 tuotetta

Diesel on italialainen farkkumuodin ja arkipukeutumisen edelläkävijä, joka on vakiinnuttanut paikkansa muotimaailmassa laadukkaiden sekä tyylikkäiden farkkujen valmistajana. Diesel ei ole muotialalla mikään uusi yllättäjä, vaan kokenut konkari. Uudistuskykyinen Diesel ei ole kuitenkaan jämähtänyt paikoilleen, vaan tuo joka vuosi tuhansia uusia tuotteita valikoimiinsa. Diesel-farkut ovat seikkailijan valinta; sinulle, joka haluat kokeilla, etsiä ja löytää vastauksia - sinulle, joka uskallat ajatella itse.

Farkut jokaiseen tyyliin

Diesel-farkut ovat osa yksilöllistä ja omaleimaista pukeutumista, ja brändi onkin yksi farkkumuodin edelläkävijöistä. Valikoimasta löydät tyylikkäät ja taatusti muodikkaat farkut niin naisille, miehille kuin lapsillekin eri istuvuuksin ja leikkauksin. Valitse juuri sinun tyyliisi ja kehosi linjoihin sopivat Diesel-farkut; suora leikkaus on aina tyylikkään klassinen valinta vai haluaisitko ehkä rohkeat tiukat farkut? Myös lapset näyttävät muodikkailta Diesel-farkuissa. Lasten kokoelma sisältää farkkuja eri ikäisille tytöille ja pojille aina taaperosta teiniin. Diesel-farkut tarjoavat yhtä aikaa sekä yksilöllistä tyylikkyyttä että mukavuutta juuri oikein istuvin mallein ja joustavin materiaalein, jotka antavat sinun tehdä aktiivisesti juuri sitä mitä haluat.

Anna luovuutesi näkyä

Dieselin vetovoima perustuu luovuuteen, ja Diesel-farkkujen viesti onkin selvä: uskalla olla oma itsesi ja anna sen näkyä. Onko pukeutumisesi värimaailmaltaan hillittyä ja haluaisit jotakin hyvin istuvaa ja vartaloasi imartelevaa? Suora lahje tai modernimpi bootcut-leikkaus perinteisellä denim-sinisellä, mustalla tai harmaan eri sävyin on sinun valintasi. Suositko rohkeaa ja haluat näyttää mitä sinulla on tarjota? Dieseliltä löydät myös kirkkaita värejä ja kulutuspintaa. Dieselin tiukat skinny-farkut tuovat sääresi upeasti esille. Monikäyttöiset Diesel-farkut yhdistät arkipukeutumisessasi esimerkiksi printtipaitaanhuppariin tai collegepuseroon. Työpaikalle, toimistoon tai viihteelle ne sopivat vaikkapa bleiserin tai kauluspaidan kaveriksi.

Löydä lisää farkkutrendejä:

Parhaat farkkutyylit: