Lee-farkut

223 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oletko valmis menettämään sydämesi Lee-farkuille?

Jo James Dean ja Marlon Brando käyttivät Lee-farkkuja – ja näyttivät niissä uskomattoman hyvältä. Lee oli yksi farkkumerkeistä, jotka ensimmäisinä tekivät farkuista arkivaatteen. Lee on nykyisillä malleillaankin yhä muodissa mukana. Ja jottei yksikään Lee-trendi menisi sinulta sivu suun, olemme koonneet sinua varten denim-oppaan.

Wow, tällä merkillä tosiaan on perinteet: Lee toi jo vuonna 1911 markkinoille farkkuhaalarit, jotka oli tarkoitettu työkäyttöön. Vuonna 1921 seurasi farkkutakki ”Loco Jacket”, joka oli niin ikään suunniteltu toiminnallisuutta silmällä pitäen. Vasta 50-luvulla farkuista tuli tyyli-ikonien myötä salonkikelpoinen asu. Onneksi – muutoin olisimme todennäköisesti joutuneet luopumaan tästä trendistä.

Viisi trendikästä tyyliä Leeltä

Naisille: Trumpettilahkeet! Tottahan toki Leen kaltainen farkkumerkki on ensimmäisten joukossa herättänyt henkiin vanhan trendin. Entä pesu? Kaikki käy – tasaväriset tai pesukäsitellyt. Vyötärömallikin on taas tätä päivää. Farkkuihin yhdistetään valkoinen pusero ja ehdottomasti korkokengät, jotka saavat sääresi näyttämään pidemmiltä.

Miehille: Lee LUKE slim fit -farkut ovat kapeat, muotoon leikatut ja niissä on kapenevat lahkeensuut. Elastaani antaa kuitenkin riittävästi liikkumavapautta. Tumma tai musta denim on in juuri nyt. Yhdistettäväksi sopivat nahkatakki ja desert bootsit.

Naisille: Lee SCARLETT Slim fit -farkut eivät poistu muodista koskaan. Leen mallit tunnistaa erityisen kapeasta leikkauksesta. Joustoa on sopivan niukasti niin, että farkut myötäilevät vartaloa menettämättä kuitenkaan ryhtiään ajan myötä. Erityisen hyvältä näyttää indigo blue - tai used look -pesu, varsinkin statement-neuleen ja tennareiden kanssa.

Miehille: Etsitkö klassikkoa? Leen regular fit -farkuissa sinulla on sellainen. Leikkauksen tulee olla suora mutta kuitenkin vartaloa myötäilevä. Jos haluat seurata viimeisimpiä trendejä, valitse brushed- tai destroyed denim -pesu, sillä ne ovat supertrendikkäitä juuri nyt. Blue denim sitä vastoin on klassikko. Näiden kaikkien kanssa sopivat mainiosti ruutukuvioinen flanellipaita ja nilkkurit.

125-vuotias Lee on brändinä yksi farkkumaailman kolmesta suuresta nimestä, ja alansa ehdottomia pioneerejä. Lee-farkut on tehty sopimaan jokaiselle vartalotyypille; housujen käyttömukavuus on omaa luokkaansa ja vartaloa imartelevat leikkaukset saavat sinut näyttämään paremmalta kuin koskaan. Brändillä on huikea määrä malleja eri käyttötarkoituksiin ja tyyleihin. Lee on tunnettu korkealaatuisista farkuistaan, jonka vertaisia tulee harvoin vastaan keskihintaisten farkkujen kategoriassa. Uudistusmielinen Lee on käynyt läpi farkkuhistorian kaikki vaiheet aina työmiesten housuista 50-luvun kapinalliseen nuorisomuotiin; nykyisin Lee-farkut ovat yksilöllisen pukeutumisen kulmakivi – todellisille seikkailijoille ja oman tiensä kulkijoille.

Täydellisten farkkujen metsästys

Lee-farkut tarjoavat jotakin jokaiselle. Eri leikkauksin varustetut farkut sopivat erilaisille vartalotyypeille ja eri tyyleihin. Värimaailmasta löytyy niin perinteistä denim-sinistä, mustaa ja harmaan eri sävyjä kuin rohkeampia kirkkaita värejä ja kulutuspintaakin. Täydelliset perusfarkut kannattaa valita sinisen sävyisenä tai mustana, jolloin ne sopivat melkein joka tilanteeseen. Kirkkailla väreillä tuot esiin villimpää puoltasi ja käännät taatusti katseita vaihtaessasi vapaalle. Kulutuspinta sopii rentoon ja huolettomaan tyyliin kun taas tummat, siistit farkut käyvät jopa töihin ja toimistoon, esimerkiksi bleiseriin yhdistettynä. Bootcut-leikkaus on naisilla elegantin tyylikäs korkokenkien kanssa, miehillä tämä moderni leikkaus sopii esimerkiksi bootsien kera; skinny ja slim fit -leikkauksin korostat nuorekkaasti vartalosi linjoja. Relaxed-istuvuus tarjoaa täydellistä mukavuutta huolettomaan oloiluun. Tapered-malli on leikkaukseltaan kartiomainen, jonka ansiosta farkkujen lantio-osaan jää sopivasti tilaa, mikä lisää käyttömukavuutta erityisesti miesten farkuissa, mutta lahkeet ovat silti muodikkaan kapeat. Suora istuvuus sopii melkein jokaiselle vartalotyypille ja toimii monipuolisesti eri tilanteissa, myös hillityssä pukeutumisessa.

Yksilöllisen varma valinta

Lee-farkkujen laaja väri- ja mallivalikoima mahdollistaa oman suosikin löytämisen jokaiselle farkkujen ystävälle. Lee-farkut toimivat niin osana tyylikästä arkipukeutumista kuin viihteelle heittäydyttäessäkin. 50-luvulla Lee oli nuoren kapinallisen valinta eikä aika ole nujertanut merkin viehätysvoimaa. Mallien monipuolisuus takaa Leen kuulumisen niin nyky-rokkarin, skeittipuistojen kingin kuin toimistokonkarinkin vaatekaappiin. Lee-farkut toimivat pukeutumisen peruspilarina, jota voit yhdistellä printtipaidasta ja tennareista aina bleiseriin ja nahka- tai korkokenkiin, mallista ja tyylistä riippuen. 125-vuotias Lee on brändinä ajaton ja siksi aina varma valinta. Lisäksi hyvät farkut kestävät käyttöä. Farkkujen tosiystävä hankkii useamman parin, vaikkapa rennompaa vapaa-ajalle ja hillitympää töihin, tai sitten useampaa räväkkää väriä, sillä paljon muuta et tyylisi tueksi tarvitse.

Pinkit Converset

Bokserishortsit

Aluspaidat

Aluspaidat

Maiharit

Parkatakit

Tuubihuivit

Flanellipaidat

Hihattomat paidat

Nahkavyöt