Suositut filtterit
108 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Fashion Union on brittijulkkisten rakastama merkki, joka on matkalla maailman valloitukseen. Vuonna 2013 perustettu brändi on ennättänyt kerätä huimasti ihailevia katseita ja faneja muotimaailmassa. Se inspiroituu nopeasti muuttuvista trendeistä ja pysyykin vikkelästi ajan tasalla – ja onkin monen fashionistan tai tyyli-ikonin valinta, kun päivittäinen tyyli kaipaa uudistamista ja sopivasti säpinää. Fashion Union yhdistelee brittimuodille tunnusomaisesti eri tyylejä ja tunnelmia. Sen design on kevyttä, leikkisää ja naisellista ja toisaalta rohkeaa, vahvaa ja särmikästä. Erityisesti sen mekot, haalarit ja minihameet keräävät katseita puoleensa.

Hurmaavaa brittimuotia

Moni ikoninen tyyli on lähtöisin brittein saarilta, ja moni brittinainen on jättänyt pysyvästi jälkensä kansainväliseen muotiin. Fashion Union edustaakin oikeastaan kaikkea ihanaa, mitä sateisten saarten muotimuusilta olemme lahjaksi saaneet: sen vaatteissa on niin viileää glam rock -asennetta, 60-luvun svengaavaa tunnelmaa, naisellisia kukkamekkoja, kuninkaallista siveyttä kuin tietenkin viimeisimpiä trendejä. Fashion Unionin vaatteista luot upeita tyylejä aina päivän työtyylistä sähisevään iltalookiin. Lainaatko tyylisi brittityylin ikoneilta vai muodin uusilta muusilta? Mikä olisi oma tyylisi? Viihdytkö glitterin ja glamourin keskellä? Vai vannotko boho chicin nimeen? Ehkä inspiroidut twiggymäisestä twististä ja superfeminiinisestä tyylistä. Fashion Union osaa olla myös minimalistinen. Ja kyllä farkkutyttökin löytää upeita yläosia merkin valikoimasta!

Fashion Union inspiroi leikkimään eri tyyleillä – lähde mukaan leikkiin!

Fashion Unionin valikoimasta löydät kaiken, mitä muodinnälkäinen daami tarvitsee tunteakseen itsensä itsevarmaksi ja ilmaistakseen omaa persoonallisuuttaan. Hurmaavat kukkaprintit, naiselliset röyhelöt, sievä pitsi ja näyttävä metallinhohto saavat luovuuden kukkimaan. Parasta muodissa on se, että rajoja voi aina hieman rikkoa. Voit yhdistellä eri tyylejä tuodaksesi jännitettä lookiisi – miltä näyttäisi metallinen pinta rentoon farkkuun tai romanttinen pitsi rouheaan nahkaan yhdistettynä. Vai yhdistätkö röyhelösi maskuliinisesti leikauttuihin ja räätälöityihin housuihin ja sievän mekkosi raskaisiin maihareihin? Reilut linjat neuleessa tai takissa voivat tuoda kivan kontrastin skinny-mallisiin housuihin ja korkeisiin korkoihin.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua