Fenty PUMA by Rihanna on tämän hetken kuumin yhteistyömallisto urheilumerkin ja artistin välillä. On päivän selvää, että tämä popmaailman jumalainen tyyli-ikoni vie Puman temmeltämään täysin uudelle maaperälle. Fenty PUMA by Rihanna tuo tyyliisi rouheaa katuasennetta huippudesignin muodossa.

Nykyään Puman taiteellisena johtajana toimiva tyyli-ikoni tunnetaan omintakeisesta ja rohkeasta tyylistään. RiRin bad gal -tyyli on yhdistelmä ultraviileää katutyyliä ja lumoavia huippumuodin luomuksia. Jotenkin tähti onnistuu olemaan yhtä aikaa haute couture ja trash. Hänet voi bongata milloin verkkapuvussa, milloin upeassa iltapuvussa. Poptähti tunnetaan ikonisiksi muodostuvista tyyleistään: et varmaan unohtanut sydämen muotoista, punaista turkistakkia.

Fenty PUMA by Rihanna – miten luoda Rihannan tyyli?

Rihanna halusi luoda Puman kanssa jotain odottamatonta, ja sitä Fenty PUMA by Rihanna todella on. Kokoelmassa näkyvät vahvasti laulajan ihastus japanilaiseen katukulttuuriin ja 90-luvun rouheaan katumuotiin: ylisuuret siluetit, nyörit ja uudistettu verkkapukutyyli. Nyt voit kulkea Rihannan jalan jäljissä pukeutumalla Fenty PUMA by Rihannan lumoaviin vaatteisiin.

Naisten Fenty PUMA by Rihanna on täynnä upeita väljiä siluetteja. Suosi väljien housujen kanssa niukkaa yläosaa, kuten napapaitamallia, ja tiukkojen legginsien kanssa ylisuurta paitaa. Kontrastit saavat olla reippaita! Spagettiolkaiminen mekko on erittäin trendikäs. Sujauta maksimittaisen mekon alle poolokauluspaita, jolloin syntyy urbaanin chic tyyli. Lookiin sopivat yhtä lailla rennot tennarit kuin raskaat platform-pohjaiset kengät. Ainoa sääntö on se, että ei ole sääntöjä.

Fenty PUMA by Rihanna pukee myös miehet sporttisen hienostuneella ja graafisella otteellaan. Erikoiset kimonotyyliset leikkaukset tekevät tavanomaisesta t-paidasta vakuuttavan muotiluomuksen, joka istuu täydellisesti urbaaniin tyyliin, jossa on pientä särmää. Yhdistä kulmikkaat paidat kapeisiin housuihin ja maihareihin. Myös klassiset verryttelytakit ovat saaneet uutta näkökulmaa, jolla uudistaa rentoa vapaa-ajan tyyliä.

Tutustu myös