accountaccountbagbagzalando logomenu

Kaikki Suomen suosikkimerkit

Ilmainentoimitus ja palautus*

100 päivän palautusoikeus

Zalando x Flow Festival

Zalando Studios

Helsingin Suvilahdessa järjestettävä Flow Festival hemmottelee yleisöään musiikin lisäksi taiteella, elokuvilla ja designilla. Festivaalin musiikkiohjelmasta löydät kiinnostavimmat kotimaiset ja ulkomaiset artistit mm. indie-rockin, jazzin, hiphopin sekä elektronisen musiikin saralta. Suomen tyylikkäimmäksi festivaaliksi valitussa Flow Festivalissa myös pukeutuminen on tärkeä osa festivaalikokemusta. Nauti urbaanista festaritunnelmasta ja ilmaise luovasti itseäsi ja tyyliäsi 11.–13.8.2017.

                                                 

Zalando Black Tent

Viime vuonna nautimme festareista Zalando Factory -nimikkolavallamme. Tällä kertaa toteutamme uuden ja ennen näkemättömän festarielämyksen Zalando Black Tent -lavalla. Luvassa on sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippunimiä! Stay tuned for more...

Muistot talteen

Zalandon lavalla hurjan suosion saavuttanut gif-kone on tälläkin kertaa mukana menossa. Voit jakaa kuvat ystävillesi postaamalla ne sosiaaliseen mediaan.

I like!

Vinkit festareille

Valmistaudun festareille leikkaamalla mustista pillifarkuista polven yläpuolelle ulottuvat tiukat shortsit. Käytän niitä mieluiten kangastennareiden ja t-paidan sekä illan tullen hupparin kanssa. Tykkään kontrasteista, ja olen joskus yhdistänyt värikkäät rantashortsit valkoiseen kauluspaitaan ja kävelykenkiin.

Mika Minetti Copywriter, Zalando

Flow-festarit on minulle kesän odotetuin viikonloppu. Suunnittelen asut hyvissä ajoin etukäteen niin, että valinnanvaraa riittää sekä hellekeleihin että viileisiin iltoihin. Suosikkiasuni tänä kesänä on ehdottomasti pitkä sifonkimekko farkkujen ja bombertakin kanssa.

Siina Leppä Editor, Zalando

Luo oma festarilookisi

Pukeudu denimiin ja nauti Helsingin parhaista festivaaleista revityissä farkuissa. Tällä lookilla pärjäät yhtä hyvin keikoilla kuin samppanjabaarissa, jatkoilla ja tanssilattialla.

Hanki tyyli