Ajaton ja aina tyylikäs Fiorelli on Iso-Britannian ykköslaukkumerkki, joka on hurmannut naisia jo usean vuosikymmenen ajan minimalistisella designilla, johon on yhdistetty avokätinen ripaus moderniutta. Etsit sitten käsilaukkua, olkalaukkua tai lompakkoa, tsekkaa Fiorellin viehättävä valikoima!

Fiorellin laukut sopivat mitä erilaisimpien tyylien viimeistelyyn. Onko tiedossa muodollinen ja juhlava tilaisuus? Fiorellin hillityt laukut sopivat täydellisesti klassiseen pukeutumiseen villakangastakkeineen, kynähameineen ja hienostuneine huiveineen. Sama laukku rentojen relaxed fit -farkkujen, paitapuseron ja sandaalien kanssa luo huolitellun sävyn muutoin huolettomaan asukokonaisuuteen.

Fiorelli on urbaanin naisen unelmalaukkumerkki

Fiorellin valikoimasta löytyy monenlaisia arjen pelastavia, käytännöllisiä olka- ja käsilaukkuja. Niissä kulkee kaikki tarpeellinen - ja kaikki tarpeellinen myös löytyy helposti, kiitos harkitun designin. Suurimpiin mahtuu myös vaikkapa viikonloppuretken aikana tarvittavat tavarat. Laukkujen ilme on hillitty, viimeistelty ja moderni. Yksityiskohtia, kuten solkia tai koristeellisia sulkimia, on käytetty säästellen, jolloin laukku sopii monenlaisten asujen seuraksi. Värivalikoima on muutamia väriläiskiä lukuun ottamatta maltillinen: pääosassa on klassinen, lämmin ruskea. Mallistoon kuuluu myös harmaan eri sävyjä sekä mustia laukkuja.

Vapaa-ajan laukut ovat ilmeeltään ja kooltaan sirompia. Ajattomiin malleihin kuuluvat hurmaavat pyöreät olkalaukut, jotka sopivat niin hipster-henkiseen tyyliin kuin jakkupukujenkin kanssa käytettäviksi. Fiorelli valmistaa myös kauniita ja hienostuneita lompakoita!

Tutustu myös