Mallisto / Fitbit

Merkki
Urheilulaji
Hinta
Väri

2 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Kuntoiletko epäsäännöllisesti ilman kunnollista tavoitetta? Entä tarvitsetko motivaatiota kuntoremontin aloittamiseen? Fitbit-sykemittari antaa uuden suunnan ja uutta buustia treenaamiseesi. Se ei jätä sinua hetkeksikään rauhaan vaan seuraa herkeämättä aktiivisuustasoasi kertoen kuinka usein ja millä tasolla sinun pitää liikkua asettamasi tavoitteen saavuttamiseksi.

Fitbit on digitaalinen personal trainerisi

Fitbitin avulla jaat tavoitteesi pieniin, helposti sulatettaviin paloihin. Kun keskityt vain seuraavaan kuntoilusessioosi, et huomaakaan, kuinka nopeasti saavutat päämääräsi. Kilot hupenevat ja vartalosi ottaa ryhdikkäämmän, timmimmän olemuksen tavoiteajassa, kun olet johdonmukainen ja teet lähtötasoosi nähden järkevää harjoittelua. Oikea asenne ja oikeat treenit oikeaan aikaan johtavat pysyviin tuloksiin, joista tsemppaat itsesi vieläkin parempaan kuntoon.

Vaikka Fitbit osaa kertoa, miten kilot karisevat tai peruskuntosi paranee, älä unohda ravinnon merkitystä vartalosi rakennusmateriaalina. Älypuhelimeen tai tablettiin ladattavan Fitbit-applikaation avulla voit tallentaa sykemittarisi tallentamat tiedot ja kirjata ylös tiedot ruokavaliostasi. Lisäksi Fitbit ottaa syketiedot ranteestasi yön aikana ja kirjaa ylös tiedot unesi laadusta. Harva personal trainer valvoo kehitystäsi ympäri vuorokauden.

Pirteä aamulenkki auringon sarastaessa herättää sinut sekä fyysisesti että henkisesti. Kuntoilun avulla kohonnut aktiivisuustasosi lisää vireyttä ja saa niin jalkasi kuin ajatuksesikin juoksemaan aivan uuteen tahtiin. Vaihtele lenkin urheilulajia juoksun, hölkän ja kävelyn välillä fiiliksen ja palautumistasosi mukaan. Pysyt energisenä päivästä toiseen, kun maltat rakentaa kuntoasi vartalosi antaman palautteen mukaan. Fitbitin avulla kuulet kehosi signaalit. Jos sykemittarisi näyttää jo lenkin alussa normaalista poikkeavia lukuja, saattaa olla parasta antaa keholle lisää lepoa. Fitbit pitää kyllä huolen, ettet seisahdu paikallesi liian pitkäksi aikaa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista