KUNTOILU

Kaikki, mitä tarvitset treeneihisi

Katso kaikki tuotteet

Fitness-varusteilla huippukuntoon

Parhaat kuntoilubrändimme

Miesten kuntoiluvaatteet ja –varusteet

Sporttibuumi jatkaa voittokulkuaan eikä miesten kuntoilussa ole koskaan ollut yhtä paljon valinnan varaa. Juoksu, HIIT-treeni vai crossfit? Olipa valintasi mikä tahansa, lisää puhtia treeniin saat lajiin sopivilla miesten kuntoiluvaatteilla ja –varusteilla. Tyylilleen uskollinen mies ei lipsu myöskään treenivaatteiden kohdalla, vaan valitsee kuntoiluun parhaiten sopivat vaatteet ja varusteet. Unohda siis kaapin perälle kauhtuneet t-paidat ja reikäiset verkkarit. Voittajafiilis on helpompi saavuttaa kun ulkoinen habitus on kunnossa.

Lisämotivaatiota treeneihin

Aloita kompaktin kuntoiluvaatevalikoiman sekä –varusteiden kartuttaminen treenivaatteiden perusteista. Jokaiselta mieheltä on löydyttävä muutama erilainen kuntoilupaita sekä tank top, jotka sopivat eri treeniin ja tilanteeseen. Perus t-paitoja on hyvä olla hyllyssä pari kolme, sillä ne sopivat lajiin kuin lajiin jalkapallosta sählyyn ja juoksuun. Ulkotreeneissä tekninen urheilupaita antaa ihon hengittää samalla, kun lihakset pysyvät lämpiminä. Miesten kuntoiluvaatteista tank top on taas ilmavin valinta hikiseen painojen nosteluun salilla tai vauhdikkaaseen koripalloturnaukseen kesäkentällä.

Saavuta tavoitteesi oikeilla kuntoiluvarusteilla

Myös shortsit ovat vakiovaruste jokaisen miehen kuntoiluvaatevalikoimassa. Rennot shortsit hengittävät hikitreenissä, mutta pyöräilyä harrastavan kannattaa valita napakammat pyöräilyshortsit tai pitkät urheilurtikoot. Kesähelteillä kuntoilevien miesten kannattaa omistaa setti myös cooling gear t-paitoja ja shortseja. Viilentävät kuntoiluvaatteet päällä et läkähdy helteissä ja palautuminen treenistä käy nopeammin.

Miesten kuntoiluvaatteiden rinnalla yhtä tärkeäksi tekijäksi maksimiurheilusuorituksessa nousevat eri kuntoiluvarusteet. Kaikki lähtee hyvistä kuntoilukengistä, jotka ovat perusta onnistuneelle treenille. Lajinmukaiset popot myös ehkäisevät turhia loukkaantumisia. Zalandon miesten kuntoiluvarusteista löydät myös tarkat sykemittarit, joiden avulla seuraat helposti kuntosi kehitystä, hyppynarut, joilla saat hoidettua alkulämmittelyn hetkessä sekä foam rollerit, joilla vetreytät väsyneet lihakset takaisin treenikuntoon.

Näytä vähemmän

10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.