Katalogi

Suositut filtterit
134 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Flip-flop-sandaalien pehmeän läpsyttävä ääni on yhtä kuin kesän ihana lämpö ja huoleton rentous. Värikkäät flip-flopit levittävät ympärilleen hyvää tuulta niin rannoilla kuin kesäkaduillakin. Suosittu saksalaisbrändi Flip*Flop luottaa muotoilussaan yksinkertaisuuden voimaan sekä vanhojen perinteiden ja uuden muotoilun kekseliäisiin yhdistelmiin.

Varpaiden välistä kulkevilla remmeillä varustetut sandaalit ovat ihmiskunnan historian vanhimpia jalkineita, joita on käytetty jo muinaisessa Egyptissä ja Roomassa. Vuonna 1997 perustetun saksalaisen Flip*Flop-brändin suosituimpia tuotteita ovat perinteikkäät varvassandaalit, jotka se on päivittänyt vastaamaan tämän päivän laatu- ja muotivaatimuksia. Kevyet sandaalit on suunniteltu kestämään käyttöä ja elämää, ja ne on luotu ennen kaikkea helppous ja mukavuus huomioiden. Rantasandaalien lisäksi Flip*Flop on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen muotibrändien kanssa ja tuottanut limited-kokoelmia esimerkiksi Berlin Fashion Weekille.

Flip*Flop tuo jaloille väriä, yksinkertaisuutta ja leppoisaa kesätunnelmaa

Flip*Flopin iki-ihania Original-varvassandaaleja on saatavilla kymmenissä eri sävyissä ja houkuttelevissa väriyhdistelmissä. Uimarannan lisäksi ne ovat loistava varuste uimahalleihin ja kylpylöihin, ja lisäksi ne toimivat ihanan keveinä kesäpäivän kenkinä, jotka on helppo mätsätä moneen eri asuun sopivaksi. Raikkaan turkoosit tai auringonkeltaiset sandaalit henkivät Piña Coladan tuoksuista trooppista rantatunnelmaa, kun taas pelkistetyt tumman harmaat tai tyylikkäät valkoruskeat flip-flopit luovat urbaanin minimalistista henkeä.

Perinteisten varvassandaalien lisäksi löydät Flip*Flopin mallistoista myös muita malleja ja hienostuneempia variaatioita. Hopeanhohtoiset sandaalit tai näyttävän linjakkaalla korokepohjalla varustetut pistokkaat antavat esimerkiksi hyvin istuvaan mustaan trikoomekkoon ja näyttäviin korvakoruihin yhdistettynä sopivan arvokkaan ilmeen myös rantapäivän jälkeiseen illanviettoon tai ravintolaillalliselle. Raikkaat sinivalkoraidalliset pistokkaat luovat puolestaan kesäistä seilorihenkeä vaikkapa puhtaanvalkoisiin, väljiin pellavahousuihin ja -paitaan yhdistettynä. Kokeile myös rentoja kankaisia "Flipadrilloja" eli perinteisestä flip-flop-pohjasta luotuja trendikkäitä espadrilloja.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista