Katalogi

Suositut filtterit

Ajaton tyyli ja vastuullisuus kohtaavat Folkin mallistossa

Folkin miesten malliston ytimessä on yhteys luontoon ja kulttuuriin, mikä näkyy pelkistetyssä hienostuneisuudessa ja laadukkaissa luonnonmateriaaleissa. Valmistaja on omistautunut tavoittelemaan kirkkaampaa tulevaisuutta muodille ja pyrkii kehittämään tuotteiden sekä materiaalien ympäristöystävällisyyttä.

Harkittuja ja kestäviä vaatevalintoja

Me kaikki haluamme tehdä parempia kulutuspäätöksiä tinkimättä kuitenkaan tyylistämme. Nykyään puhutaan paljon etenkin siitä, miten kauan yhtä vaatekappaletta käytetään. Folk rohkaisee pukeutujia tekemään harkittuja valintoja vaatekaappiin ja käyttämään vaatteita mahdollisimman pitkään. Brändin tuotteet onkin luotu kestämään käyttöä, jotta niiden ympäristölle ja maapallolle jättämä jalanjälki olisi mahdollisimman kohtuullinen. Tämän takia valmistaja haluaa käyttää vaatteissaan vain mitä laadukkaimpia materiaaleja, joista suurin osa koostuu luonnonkuiduista kuten villasta sekä vastuullisesti tuotetusta puuvillasta ja viskoosista. 

Valmistajan kestävät periaatteet näkyvät materiaalien ja tuotannon lisäksi myös tuotteiden ulkonäössä. Brändi ei haikaile uusimpien trendien perään, vaan haluaa tarjota klassista ja ajatonta muotia laatutietoisille ja tiedostaville pukeutujille. Nämä ovat juuri sellaisia vaatteita, joista tulee vaatekaapin kestosuosikkeja.

Klassista miesten pukeutumista nykyaikaisella otteella

Vakaumuksestaan huolimatta Folkin malliston ilmettä leimaa huoleton kepeys. Me rakastamme valikoiman klassista modernismia, josta on helppo löytää vaatteita osaksi omaa arkityyliä. Vaikka tuotteet ammentavat klassisesta miesten vaatetuksesta, on malliston yleisilme raikas ja nykyaikainen. Siluetti on kapea ja kevyt, ja katseet kiinnittyvät lyhennettyihin lahkeisiin, sopivaan väljyyteen ja korostettuun vyötäröön. 

Tämän tyylin käyttäjällä on selvästi katse tulevassa, mutta jalat kiinni nykyhetkessä, johon kuuluvat modernin maailman lukuisat eri vaikutteet sekä menneiden vuosikymmenten vivahteet. Värimaailma on hillitty ja moderni, ja maanläheiset sävyt sekä kivimäiset harmaat maadoittavat vintage-henkisiä ja heleitä pastelleja. 

Yksivärisyys leimaa valikoimaa, jossa on paljon vaatekaapin peruspilareita, kuten paitoja, neuleita ja takkeja.

Mallisto rakentuu pehmeiden tekstuurien ja pintojen varaan, jotka viestivät käyttäjänsä tarkasta mausta ja minimalistisesta tyylitajusta. Nämä vaatteet enemmänkin kuiskaavat kuin huutavat, joten ne antavat pukeutujan persoonalle tilaa loistaa. Kun astut sisään kahvilaan tai kirjakauppaan merkin mukavassa neulepaidassa tai hyvin istuvissa housuissa, sinut varmasti huomataan.