For Love & Lemons on rohkea, kujeileva, boheemi ja hieman hurjapäinen. Se ei pelkää antautua koristeellisen pitsin aistikkaaseen syleilyyn, mutta se osaa olla myös kylmäpäisen pelkistetty ja urbaanin chic. Modernia Yhdysvaltalaista designia edustava For Love & Lemons tunnetaan etenkin veistoksellisista alusvaatteistaan, joita hallitsee vahva taiteellinen määrätietoisuus. Sen vaatteet edustavat yksityiskohtaisen tarkkaa mutta samalla rennon leikkisää suunnittelua, jonka päämääränä on korostaa naisvartalon upeutta mitä moninaisimmilla tavoilla.

For Love & Lemons – rakkaudesta boheemin naisellisuuden lumoon

Yhdysvaltain pohjoisesta Wyomingin osavaltiosta kotoisin oleva For Love & Lemons on suunnittelijapari Gillian Rose Kernin ja Laura Hallin luovuuden, rohkeuden ja ystävyyden hedelmä. Pienestä Jacksonin kaupungista ponnistanut duo on onnistunut valloittamaan muotimarkkinat aina Eurooppaa myöten omintakeisen tunnistettavalla tyylillään. Sen kokoelmia inspiroivat niin harvaan asutun Wyomingin karun kaunis luonto, nostalginen rakkaus värikkään boheemia hippiestetiikkaa kohtaan kuin urbaanin särmikäs suurkaupunkimuotikin. Herkullisten alusvaatteiden, ilmeikkäiden neuleiden ja tyyliteltyjen vaatteiden taika syntyy persoonallisten pitsikuvioiden, brodeerausten ja leikkausten yhdistelmistä. For Love & Lemons yhdistelee vaivatta 60-luvun maanläheistä värimaailmaa, runsaina rönsyileviä kultakirjailuja ja paksuja samettikankaita modernin keveään yleisilmeeseen. Keveimmillään sen design elää alusvaatemallistoissa, joita hallitsevat uskaliaan ohuet pitsit ja kaarituettomien liivien huoleton vapaus.

For Love & Lemonsin alusasut ja vaatteet tekevät vartalostasi ihanan taideteoksen

For Love & Lemonsin vaatteet osaavat samaan aikaan sekä peittää että paljastaa – sen alusvaatekokoelmien viehättävyys syntyy paljaan ihon, vahvojen satiininauhojen ja pitsikuvioiden leikistä. Nämä alusvaatteet on luotu herättämään huomiota ja ihastusta, ja voitkin mainiosti paljastaa palan alustoppiasi esimerkiksi avarakauluksisen paidan tai bleiserin alta. Väljällä neuleella neulottu vaalea paita soveltuu täydellisesti pelkistetyn hillittyyn lookiin, kun yhdistät sen esimerkiksi kauluspaitaan ja polvipituiseen hameeseen, mutta se tarjoaa mahdollisuuden myös viehättävään kesäiseen leikittelyyn, kun sen kanssa puetaankin vain alustoppi ja pienet farkkushortsit. For Love & Lemons osoittaa, että maksimittainenkin hame voi paljastaa hieman reittä, mikäli suunnittelussa on käytetty iloista luovuutta ja materiaalina sopivasti läpikuultavaa kangasta.

Yhdistät helposti