Katalogi

Suositut filtterit
138 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Forét tarjoaa mukavia ja trendikkäitä vaatteita kaikille

Yksinkertaisuus on usein todella tyylikästä. Tämä pätee ainakin tanskalaiseen Forét-brändiin, jonka vaatteita löydät vaivattomasti Zalandolta. Merkin nimi tulee tanskan kielen metsää tarkoittavasta sanasta. Vaikka metsä ja ulkoilu ovat toimineet inspiraationa brändille, vaatteet eivät ole pelkästään ulkoiluun käytettäviä. Ne ovat samaan aikaan myös todella katu-uskottavia ja trendikkäitä. Samoilla vaatteilla voisit hyvin lähteä sekä ystävien kanssa kaupungille tai kävelylle metsään.

Tämän merkin vaatteet ovat monikäyttöisiä ja sopivat kaikki keskenään hyvin yhteen. Niiden värimaailma on luonnonläheinen ja yhtenäinen. Saat helposti luotua toimivan asukokonaisuuden tämän merkin vaatteilla, ilman että siihen tarvitsee käyttää kauan aikaa. Rentojen vapaa-ajan vaatteiden lisäksi joukossa on myös vaatteita virallisempiin tilanteisiin. Toimistolle voit valita vaikka siistit suorat housut ja niiden pariksi lyhythihaisen kauluspaidan.

Forét on tyylikäs ja kestävän kehityksen periaatteet huomioiva

Sen lisäksi, että merkin nimi on saanut inspiraationsa metsästä, on se huomioinut ympäristön myös vaatteiden valmistuksessa. Voit rakentaa vaikka koko asukokonaisuuden kestävästi tuotetuista vaatekappaleista. Valikoimassa on niin housuja kuin paitoja, jotka on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista. Valitsemalla paremmin vähennät päästöjä ja pienennät hiilijalanjälkeäsi. Kestävästi tuotetun vaatteen valitseminen voi olla sinulle pieni teko, mutta ympäristölle se on suuri asia.

Nämä tuotteet tunnistat pienestä vihreästä kestävä kehitys -merkistä. Jokaisen vaatteen kohdalla on erikseen kerrottu, mistä syystä merkki on myönnetty. Valikoimassa on esimerkiksi tuotteita, joiden valmistukseen on käytetty vähintään 50 prosenttia luomumateriaaleja. Tämä tarkoittaa sitä, että raaka-aineet on kasvatettu ilman synteettisiä torjunta-aineita ja lannoitteita tai muuntogeenisiä siemeniä. Luonnonmukaiset menetelmät säästävät jopa 90 prosenttia vettä perinteiseen viljelytapaan verrattuna. Tämän lisäksi joidenkin vaatteiden materiaaleissa on käytetty 70–100 prosenttia kierrätettyjä materiaaleja.

Forét tietää, miten pienillä yksityiskohdilla muutetaan kokonaisuutta

Useimmat malliston vaatteista ovat yksinkertaisia, mutta niistä löytyy joku mielenkiintoinen yksityiskohta. Mallistossa on lähdetty leikkimään rohkeasti esimerkiksi erikokoisilla taskuilla. Vaatteissa on käytetty myös esimerkiksi erilaisia tekstejä ja kuvia tuomaan niihin lisämaustetta. Kaikki tekstit ja logot on sijoitettu vaatteisiin tyylikkäästi, ilman että ne varastavat kaiken huomion. Yksinkertaisten vaatekappaleiden lisäksi mallistosta löytyy myös erikoisempia vaatteita. Hyvä ja toimiva kokonaisuus rakentuu yleensä muutamasta perusvaatteesta, joihin voi yhdistää jotain räväkämpää. Neuleen ja suorien housujen kanssa voi pukea esimerkiksi hauskan liivin.

Mukavuus on tärkeä osa Forétin vaatteita. Mallistossa on runsaasti esimerkiksi erilaisia collegepaitoja sekä monenlaisia värejä ja kuoseja, joista valita. Valikoimassa on klassisia harmaita collegepaitoja, mutta myös esimerkiksi tyylikäs syvän vihreä collegepaita. Myös huppareita ja collegehousuja löytyy moneen erilaiseen makuun. Parasta näissä vaatteissa on se, että tyylikkyydestä ei ole tingitty. Voit siis samalla pukeutua mukavasti ja näyttää hyvältä. Löydät varmasti Zalandolta tästä mallistosta jotain omaan tyyliisi sopivaa.