Miehet
Lapset
Merkki
Hinta
Pintamateriaali
1 tuotetta
Lajittelu :

Bravo! Franco Russo Napoli tarjoaa naisille italialaista premium-designia kerrassaan upeassa ja hienostuneen feminiinisessä paketissa. Nämä säihkyvät korkokengät takaavat arvoisesi askeleet ja loksahtelevat leuat. Ne saattavat olla parasta mihin persoonallisesti pukeutuva nainen voi sijoittaa. Tule, rakastu ja valloita!

Franco Russo Napoli syntyi kuumassa Napolissa 2001. Merkki perustuu vahvasti Franco Russon 40 vuoden kokemukseen korkealuokkaisesti käsintehdyistä kengistä. Perinteitä kunnioittavalle merkille uutta potkua ja modernin kasvojenkohotuksen on antanut Francon poika Gennaro. Kengät ovatkin erittäin moderneja ja virtaviivaisia. Niiden upeat yksityiskohdat ovat taattua italialaista käsialaa, joka saa huokailemaan: "Oh, che belle!"

Franco Russo Napoli on italialaisen designin helmi

Franco Russo Napolin tavaramerkki vaikuttaisi olevan täydelliset, katseen vangitsevat yksityiskohdat, kuten koristekivet, joita on ripoteltu runsaalla kädellä kenkiin ? uskomattoman kauniisti heijastavat ja kimaltelevat kivet ja hienostunut laatunahka saattelevat itsevarman naisen tyylikkäästi työtehtäviin tai glamouriin illanviettoon. Wow-efektiä ei tarvitse etsiä kaukaa, kun sujautat jalkasi näihin ihanuuksiin!

Avokärkiset avokkaat platoo- tai piikkikoroilla ovat täydellisen juhla-lookin kaunein timantti. Voit valita mystisen tumman sävyn ja kimaltelevan hopean väliltä. Näissä upeissa kengissä varastat illan kirkkaimman tähden paikan. Yhdistä säihkyvät korot eleganttiin avoselkäiseen haalariin tai täydelliseen, minimittaiseen mekkoon. Pidä korut minimissään ja valitse siro, minimalistinen pikkulaukku kenkien kaveriksi. Anna kenkien olla asusi tärkein elementti ? Franco Russo Napolin kengät ovat paikkansa ansainneet korkeimmalla korokkeella.

Franco Russo Napolin nilkkurit ovat bisnesasusi huutomerkki, joilla säväytät ja teet taatun itsevarman vaikutelman tiukimmassakin paikassa. Suosi nilkat paljastavia housuja, esimerkiksi culottes-malli kaipaa parikseen juuri nämä kengät, tai kääri lahkeita napakasti ylös. Näitä nilkkureita ei kannata piilotella. Italia on tehnyt sen jälleen: Franco Russo Napoli on vastustamaton vieras kenkähyllyssäsi!

Yhdistät helposti