Katalogi

Suositut filtterit
4 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Musiikki on ihmeellinen maailma, johon voi sukeltaa lähes koska vain. Musiikin kuuntelu tuntuu hyvältä, mutta nyt se voi myös näyttää ennennäkemättömän hyvältä ? tyylitietoisille musadiggareille suunnitellut Frends-kuulokkeet yhdistävät huippulaatuiseen tekniikkaan kuumimmat asustedesignin virtaukset. Kuulokkeet korvilla kaupungin kadut näyttävät kauniimmilta ja ihmiset ihanammilta, kävely- tai juoksuaskel saa uutta potkua ja bussimatkan aikana voi matkustaa kokonaan toisenlaiseen maailmaan.

Kuulokkeet ovat monelle musiikinystävälle tavara, jota ilman ei tulisi mieleenkään poistua kotoa. Ei siis ole lainkaan yhdentekevää, miltä kenties päivittäin käytössä oleva, näkyvällä paikalla pidettävä varuste näyttää. Vuonna 2011 perustettu Frends on raivannut tiensä lukuisten musiikinystävien sydämiin korumaailmasta ammentavan, ennakkoluulottoman suunnittelunsa ansiosta. Yhteistyössä useiden tunnettujen muotitalojen kanssa toimiva yritys on tehnyt kuulokkeiden estetiikasta keveää, kaunista ja kiiltävää. Frendsin vision mukaan kuulokkeiden ei tarvitse näyttää muoviselta elektroniikalta vaan oikealta muodilta, jossa glamour kohtaa modernin katutyylin.

Frends-kuulokkeissa huippumuoti kohtaa huipputekniikan

Frendsin kuulokkeet istuvat päähän pehmeästi mutta napakasti. Ne tarjoavat äänentoistoltaan lämpimän ja sävykkään kuuntelukokemuksen, jossa musiikin äänimaailma aukeaa täydellä intensiteetillä. Nahkapinta, näyttävät metalliosat sekä tekstiilipäällysteinen kaapeli luovat kuulokkeisiin laadukkaan luksuksen tuntua. Nahkaosissa Frends luottaa etenkin klassiseen mustaan ja raikkaaseen valkoiseen, ja yksityiskohdissa kiiltävät monenlaiset houkuttelevat metallin sävyt aina hehkuvasta pronssista valloittavan monivärisiin vivahteisiin. Onko sinun suosikkiyhdistelmäsi musta ja kulta, valkoinen ja ruusukulta vai jokin muu? Valitse kuulokkeet vaikka lempikorujesi sävyn mukaan, tai jätä korut kotiin ja anna kuulokkeiden toimittaa korun virkaa. Frendsin design ei kalpene edes kimmeltävään juhlamekkoon ja korkkareihin yhdistettynä, mutta ne sopivat täydellisesti myös rennon farkku- ja tennarilookin kanssa.

Anna kuulokkeiden johdattaa sinut ihanimpien biisien maailmoihin valloittavan kauniilla tyylillä. Frends todistaa, että laadukas elektroniikka voi olla myös eleganttia.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista