Suositut filtterit
Emme valitettavasti löytäneet hakufiltteriäsi vastaavia tuotteita

Englantilaisen Frock and Frillin valikoima on täynnä hurmaavia vintage-unelmia! Merkin eteerisen feminiinisissä mekoissa tunnet olosi elegantiksi, ja niiden tarkkaan harkittu omaperäisyys saa sinut erottumaan muista. Olisivatko Frock and Frillin juhlamekot oikeita sinun persoonalliseen tyyliisi sovitettaviksi?

Englannin Boltonissa 2001 perustettu merkki on täynnä muistoja viktoriaanisen aikakauden hienostuneesta eleganssista. Sievät röyhelöt, hennot kukkakuviot, upeat helmikirjailut ja moderni muotokieli käyvät luovaan tanssiin, joka synnyttää mitä upeampia luomuksia. Taidokkaasti räätälöidyistä mekoista todella huomaa, että niitä ovat olleet suunnittelemassa joukko unelmoijia. Unelmoijia, jotka arvostavat perinteikkäitä käsityötaitoja. Mekot suunnitellaan Englannissa ja jokainen helmi ommellaan paikoilleen käsin Intiassa. Frock and Frill kertoo tukevansa eettisiä tuotantomalleja.

Frock and Frill on juhlien tähti

Frock and Frillin upeat paljettiset ja helmikirjailut mekot luovat katseenkääntävän juhlatyylin – vanhojen vuosikymmenten tunnelma välittyy vahvasti modernista designista. Pastelliset ja vaaleat sävyt, kuten pölyinen ruusu, huurteinen vihreä ja kalpea persikka, sopivat erityisesti esimerkiksi hääkäyttöön kaasolle tai vieraille. Kesämorsiankin voi löytää joukosta unelmiensa vintage-henkisen häämekon valkoisena – moderni morsian uskaltaa käyttää hääpuvussaan myös värejä.

Talven juhlissa sädehdit tummassa, paljeteissa kimmeltävässä juhlamekossa, jossa on pitkät hihat. Lyhyet hihattomat mekot sopivat cocktail-tilaisuuteen ja Frock and Frillin iltapuvut tekevät vaikutuksen gaalaillallisella punaisen maton tyyliin. Metallinen minimekko tuo bileisiin sopivasti disco-tunnelmaa ja on tyrmäävä piikkikorkojen kanssa. Spagettiolkaiminen tai lyhythihainen klassisen tyttömäinen mekko löytää onnellisen omistajansa tulevista ylioppilaista ja valmistuvista nuorista. Frock and Frill vastaa koko vuoden mekkotarpeisiin. Otathan kuitenkin aina huomioon pukukoodin, kun valitset juhlamekkoasi.

Frock and Frill yhdistää kauniisti klassisen vintage-sharmin ja catwalkien trendikkäimmät luomukset – kombinaatiosta syntyy harmoninen kokonaisuus upeita mekkoja, joissa voit astella poikkeuksellisen sädehtivänä juhlahumuun ? tai arkeen.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua