Suosikkibrändi fullstop. on vallannut kadut ja trenditietoisten nuorten sydämet. Kenkämarkkinoita jyräävän brändin valikoimiin kuuluu runsain mitoin jalkineita, joiden upea ulkoasu on tehnyt vaikutuksen nuoriin ja lapsiin. Se kannustaa pukeutumaan itsenäisesti ja oman persoonan mukaisesti. Zalandolta löytyy tuotemerkin tennarit, saapikkaat, sandaalit ja nauhakengät. Siis aivan kaikki tärkeät huippukengät, jonka kaltaisia suosikkijulkkiksetkin vetävät jalkaansa. Näyttävä fullstop. sopii kouluun ja vapaa-aikaan tytöille ja pojille. Se on loistava jalkinevaihtoehto, joka saa varmasti osakseen kavereiden varauksetonta ihailua.

fullstop. – luokan makeimmat popot!

Nyt on viisasta tutustua Zalandon sivuston tarjontaan: fullstop. on ottanut paikkansa kouluikäisten kestosuosikkina! Tennarit ovat nyt pinnalla, eivätkä ne katoa katukuvasta minnekään aivan lähiaikoina. Niitä on äärettömän mukava käyttää, ne ovat kevyet ja joustavat. Valikoimassa on tarjolla jokaisen makuun katu-uskottavat tennarit. Kahta tennariparia voi käyttää myös eriparisina, laulajatähti Robinin tavoin. Kuoseissa on selkeää yksivärisyyttä ja värikkäitä vastakohtia, niillä on helppo luoda kontrasteja muiden vaatteiden kanssa. Sähäkät muotikengät voit tilata perheen lapsille matala- tai korkeavartisina. Ne käyvät yhteen ihanien mekkojen ja erimallisten housujen kanssa. Kaikkein pienimmille lapsille kenkämallistosta löytyy pukemista helpottavia tarrallisia malleja, joita pikkuinen käyttää mielellään kivannäköisten haalareiden kanssa. Vähän vanhemmat koulutytöt ja -pojat haluavat solmia kenkänsä nauhoilla. Uusilla, värikkäillä nauhoilla kenkiin saa uutta potkua, ja voipa nauhoja vaihdella myös kaverin kanssa. Usein lempijalkineiden seuraksi puetaan ne kaikkein rakkaimmat muotifarkut.

Nauhakengät ja nilkkurit ovat mainiot myös yhdessä erilaisten ulkoilupukujen kanssa. Nilkkapituiset saapikkaat pitävät jalat lämpiminä, mutta niiden ulkonäkö on suorastaan vaikuttava. Niihin on laitettu vetävän näköisiä niittejä, solkia, remmejä ja nauhoja. Tämä antaa yksilöllisiä mahdollisuuksia jännien asukokonaisuuksien rakentamiseen. Sovita yhteen takkien, laukkujen ja reppujen kanssa. Poikamaiset sandaalit ovat saaneet pintaansa sporttisuutta. Tytöille niistä löytyy myös herkkyyttä, kiiltoa ja kimallusta. Mitä muuta tyttö voi edes toivoa! No, vaikka mitä, siksi Zalandon sivulta löytyy suurimpien toiveiden mukaiset tuotteet kaikille perheen pienille ja suuremmillekin.

Tutustu myös

fullstop. on laadukas ja iloinen kenkämerkki, joka on erikoistunut lasten kenkiin. Zalandon suosituimpiin merkkeihin kuuluva fullstop. tarjoaa tuotteita niin lapsille kuin teini-ikäisillekin, tytöille ja pojille. Haluatko pukea lapsesi tyylikkääksi pikkumieheksi tai viehättäväksi neitokaiseksi? Haluatko pitää huolen siitä, että teinilläsi on itsevarma olo viimeisen muodin mukaisissa kengissä? Tämän merkin tuotteista löydät varmasti oikeat asut tarhaan ja kouluun ja muihin vapaa-ajan tilanteisiin. fullstop. ei ole ajatellut ainoastaan tyyliä vaan on myös valinnut kenkiinsä kestäviä ja laadukkaita materiaaleja, jotka takaavat mukavuudentunteen pienelle pukijalleen. Jos valitset fullstop.-kengät, voit olla varma että perheen pienimmät tulevat hyvälle tuulelle iloisista väreistä ja isommat lapset saavat haluamaansa huomiota kavereiden keskuudessa.

fullstop. – hauskoja ja värikkäitä kenkiä lapsille ja nuorille

fullstop.-merkillä on täydellisiä asukokonaisuuksia ulko- ja sisäleikkeihin, arkipäivän temmellykseen ja juhlapäivien loistoon. Merkin valikoimasta löytyy erityisesti kenkiä joka tilaisuuteen: valitse hauskat ja moniväriset, matala- tai korkeavartiset tennarit tai panosta käytännöllisyyteen ja hanki pieniä jalkoja lämmittävät, ulkoleikkejä kestävät talvisaappaat. Tyylikkäälle pikkuprinsessalle on tarjolla ballerinoja ja kukkakoristeisia sandaaleja kesän juhliin ja vapaa-aikaan.

Laadukkaita ja kestäviä kenkiä lasten puuhasteluun!

Lapset likaavat ja kuluttavat helposti vaatteensa: he leikkivät ja painivat, juoksevat ulkona, kiipeilevät puistoissa ja piiloutuvat kodin pölyisimpiin nurkkiin. fullstop. on ottanut tämän kaiken huomioon kenkiä valmistaessaan. Kaikki tuotteet onkin tehty kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka säilyttävät muotonsa. Selaile rauhassa fullstop.-tuotteita sivuillamme, ja löydät varmasti itseäsi ja lastasi miellyttäviä kenkiä, jotka ovat käytännöllisiä, muodikkaita ja pirteän värisiä!