Katalogi

Suositut filtterit
161 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Vihmoipa sade maalla tai merellä, Gaastra ja sen funktionaaliset vaatteet pitävät mielesi positiivisena kaikkialla, missä vähääkään pisaroi. Silloinkin kun aurinko on korkealla ja näet hiekkarantaa silmänkantamattomiin, luot Gaastran merihenkisillä vapaa-ajan vaatteilla upean rantatyylin. Vaikka rantabulevardilla säästyt pisaroilta ja tyrskyiltä, merkin vaatteilla ratsastat muodin korkeimmalla aallonharjalla kuivallakin maalla.

Gaastran muotiaallot ovat rantautuneet neutraaleine hiekansävyineen ja raikkaine raitoineen jo jokaiselle mantereelle. Jos et vielä ole ehtinyt ihastua brändin merelliseen tyyliin, navigoit itsesi nopeasti muotimaailman kartalle brändin vaatetuksella, joka sopii niin vaativiin olosuhteisiin kuin vaativaan tyylitajuunkin.

Löydä omat helmesi Gaastran valikoimista

Mikä voisi näyttää paremmalta kuin kevyesti päivettynyt iho, kaunis hymy ja rento vaatetus täynnä tyylikkäitä printtejä ja freesejä sävyjä? Tämä Gaastralle ominainen look imartelee ja viehättää kaiken ikäisiä pukeutujia lapsista aikuisiin. Nuorelta mieheltä ei puutu huomiota silmiensä väriä kirkastavassa pikeepaidassa ja hoikkaa olemustaan korostavissa chinoissa. Pikku juniorin ja isän yhtenäinen vaatetus puolestaan sulattaa äidin sydämen ja tekee pojasta ylpeän pikkumiehen.

Gaastra-vaatteissa viihtyvä nainen viestii olevansa hauska ja ulospäin suuntautunut. Hän ei kaihda seikkailua vaan käy sitä kohti aina pilke silmäkulmassa. Häneltä ei jää mitään huomioimatta: ei mukavuus, lämpö, suoja tai eleganssikaan. Hän ajattelee: "Jos voin saada kaiken tämän, miksi tinkisin sen enempää tyylikkyydestä kuin mukavuudestakaan!"

Gaastran vaatetuksessa hallitsevat merelliset elementit, mutta seasta löytyy myös tyyliä tehostavia vaatekappaleita ja asusteita. Kokeile vaikkapa herkullisen punaista takkia ja tennareita sinivalkoraitaisen paidan ja sinisten farkkujen kanssa. Raikas Gaastra ylläsi keräät takuuvarmasti kaikkien ihailevat katseet.

Tutustu myös