Mallisto

Suositut filtterit
918 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Gabor on moderni klassikko

Perinteikäs saksalainen kenkäbrändi herättää huomiota tyylillään ja laadullaan. Sen luomukset ovat valloittaneet maailmaa vuodesta 1949 saakka. Kenkien mukavuus ja ainutlaatuinen tyyli ovat tehneet niistä erittäin tunnettuja ja suosittuja. Perheyrityksen mallistossa on kenkiä kaikkiin vuodenaikoihin ja tilanteisiin. Etsitkö perinteistä korkokenkää juhliin vai korkeavartista saapasta, joka kääntää katseita? Monipuolisesta mallistosta löydät tarvitsemasi.

Nilkkurit ja erilaiset saappaat ovat merkittävässä roolissa klassisessa mallistossa, joka on säilyttänyt suosionsa läpi vuosikymmenten. Erittäin korkealaatuiset nahkakengät on valmistettu pitkällä ammattitaidolla ja perheyrityksen osaamisella. Kestävät kengät ovat paitsi näyttävät, myös laadukkaat ja pitkäikäiset.

Kuten yritys itsekin toteaa, kaikessa ei ole kuitenkaan kyse vain perinteistä. Vuosien varrella klassinen mallisto on laajentunut sisältämään myös tyylikkäitä tennareita, jotka soveltuvat vaikkapa Street wear -tyyliseen asukokonaisuuteen. Korkeavartisia tennareita ei kannata myöskään sivuuttaa. Huippuluokan perinteikkään saksalaisen kenkävalmistajan ammattitaidolla tehdyt tennarit ovat elämys ja tyyliltään uniikit. Modernimmista kenkämalleista kannattaa tutustua myös platform-nilkkureihin, joiden muodikas paksu pohja tekee katutyylistäsi upean. Nämä kengät huomataan, sillä ne erottuvat.

Klassista juhlatyyliä Gaborilta

Malliston korkokengät ovat jo käsite ja sopivat mihin tahansa juhlaan. On tilanteita, joissa hillitty pukeutuminen on välttämätöntä. Silloin klassiset värit ja mallit ovat varma valinta juhla-asun kanssa. Älä kuitenkaan tyydy kompromisseihin, sillä laatu erottaa sinut eduksesi. Korkealaatuiset materiaalit ja design takaavat huolitellun ulkonäön, joka huomataan. Voit olla myös rohkea ‒ mallistosta löydät myös modernimpia juhlakenkiä, joilla tuot persoonallista vivahdetta asuusi tai käännät katseita vaikkapa cocktail-tilaisuudessa.

Tiettyihin asukokonaisuuksiin myös klassisen kengän valintaa voi pohtia uudelleen. Sopisivatko asuusi tyylikkäät mustat ballerinat, joiden ulkonäkö huokuu laatua? Entä perinteinen klassikko ‒ nauhakengät? Valitse tyylikkäät naisten nauhakengät, jotka erottuvat edukseen upeana ratkaisuna juhlakengäksi. Sopisivatko nauhakengät yksityiskohtana juhla-asuusi tai esimerkiksi housupukuun? Jos esimerkiksi suunnittelet värikästä asua, tee mustilla, kiiltävillä kengillä upea kontrasti.

Asukokonaisuuden voi rakentaa myös kengän ympärille. Valitse mallistosta itseäsi miellyttävä kenkä ja pohdi sen ympärille tyyli, joka huomataan. Ole rohkea ja kokeile, sillä persoonallisuutesi saa näkyä siellä, missä olet ja vaikutat. Tämän hetken trendit yhdistelevät tyylejä ja erilaisia vaatteita, joiden yhdistelmissä myös kontrastit ovat sallittuja. Valikoimasta löydät esimerkiksi mustavalkoisen kengän tilanteeseen, joka vaatii huomiota.

Gabor näyttää ja tuntuu hyvältä

Kengän on tärkeää olla mukava. Ollessasi liikkeellä – töissä, juhlissa, tai vapaalla – jalkasi joutuvat kovalle koetukselle. Laadukas kenkä tukee jalkaa ja auttaa sinua jaksamaan. Kenkien mukavuus perustuu huolelliseen suunnitteluun, joka tukee jalkaasi ja antaa sen asettua kenkään luonnollisella tavalla. Mitä pidempään olet päivän mittaan liikkeellä, sitä tärkeämpää on että kenkäsi on laadukas.

Kenkien valmistuksessa käytetään monia erilaisia tekniikoita sen takaamiseksi, että jalkasi voi hyvin. Esimerkiksi tiettyjen kenkien malli perustuu elastiseen mokkasiinirakenteeseen, jonka saumaton vuoraus sulkee jalan pehmeästi ympärilleen. Smart & Soft -teknologia vähentää painetta ja epämukavuuden tunnetta ylimääräisten pehmusteiden avulla. Osassa kengistä on kätevä ja hygieeninen irroitettava pohjallinen, joka helpottaa kengän pitämistä puhtaana sekä mahdollistaa erityispohjallisten käytön.

Kengät ovat vaatetuksen osa, joka huomataan. Niillä voit myös muokata kokonaisen asun luonnetta ja olemusta. Kengillä viestit myös persoonallisuuttasi ja välität viestin tilaisuudessa, jossa olet. Rento ja asiallinen – business casual – vai formaali ja tiukan ammattimainen? Perinteikkään valmistajan tuotteisiin voit luottaa. Valitsitpa mallistosta sitten klassisen ulkonäön tai modernimman designer-kengän, voit luottaa kengän laatuun ja siihen, että se kääntää katseita ja hellii jalkojasi.