Mallisto

Suositut filtterit
2 038 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Purjehdushenkeä ja kauluksia tyylinnälkäisille tarjoaa periamerikkalaista muotia edustava Gant. Vuonna 1949 Yhdysvaltojen New Havenissa perustetulla vaate- ja kodintavaramerkillä on pitkät perinteet tekstiilien suunnittelussa ja valmistuksessa. Manhattanin vaateteollisuudessa pitkään työskennellyt venäläissyntyinen maahanmuuttaja Bernard Gantmacher siirsi osaamistaan pojilleen Marty ja Elliot Gantille. Sukupolvirajat ylittävä kiinnostus ja osaaminen erityisesti kaulusten räätälöintiin sai tekstiilitietouden perilliset aloittamaan oman paitabisneksensä 1940-luvun lopulla. Laatu ja klassinen ulkonäkö herättivät kiinnostusta, eikä suosiota tarvinnut odotella.

Yhdysvaltalaismerkin maine erityisesti yliopisto-opiskelijoiden suosikkina ei ole perätön. Gant -kauluspaidat valikoituivat yhä useamman amerikkalaisen miesopiskelijan vaatekaappiin 1960-luvulla. Persoonalliset yksityiskohdat yhdessä kestävien materiaalien ja neutraalien värien kanssa erottivat merkin muista kauluspaitojen valmistajista. Kauluspaita-buumin myötä merkki niitti mainetta myös urheilullisten vapaa-ajan vaatteiden valmistajana. Nykyään sveitsiläisomistuksessa oleva Gant valmistaa vaatteita niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Merkin mallistoja on saatavilla ympäri maailman kaikkialla siellä, missä eleganttia tyyliä ja ajatonta suunnittelua arvostetaan.

Gant yhdistää tarkkaa laatua ja huoletonta ilmettä klassisella otteella

Gant-vaatteet edustavat preppy-tyylin huolettomampaa ja rennompaa versiota. Vaikka kauluspaidat ovat merkin tunnetuin ja halutuin tuote, löytyy valikoimasta paljon muutakin. Keveät tennarit, t-paidat ja pehmeät neuleet ovat sekä miesten että naisten mallistojen kulmakiviä. Värikartta noudattelee merellistä linjaa - puhdas valkoinen, raikas vaaleansininen ja ryhdikäs tummansininen ovat kautta mallistojen hallitsevia sävyjä. Mallistojen trendikkäimmätkin osaset kestävät ajan hammasta. Skarpit kaulukset, napit ja raitakuosit eivät vanhene. Kaikissa vaatteissa on Hamptons-henkistä huolettomuutta, joka ei kuitenkaan ylety vaatteiden laatuun tai räätälöintiin. Vahva käsityöläistausta on läsnä niin vaatteiden kuin jalkineiden laadukkaassa mitoituksessa ja valmistuksessa.

Yksinkertainen on kaunista mutta myös helppoa yhdistellä. Klassiset Gant-vaatteet sopivat yhteen paitsi keskenään myös muiden vaatekaappisi osasten kanssa. Huoliteltu toimistotyyli syntyy kauluspaidasta ja siististä alaosasta kuten farkuista tai chinoista tai naisilla hameista. Tuo asuun vaihtelua sujauttamalla kaulaan samaan aikaan sekä ajaton että trendikkään ajankohtainen silkkihuivi. Nahkalaukku toimii saumattomasti yhteen siistien tennareiden, avokkaiden, mekkojen tai purjehdusshortsien kanssa. Varaudu kääntyvään tuuleen pitämällä laukussa mukana eleganttia palmikkoneuletta. Kylmenevän illan ykköstyylin muodostavat tuulen karhentama tukka, pellavamekko tai -shortsit ja lämmittävä neule.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua