Naiset
Lapset

Mallisto / Gant Rugger

Merkki
Hinta
Pintamateriaali
1 tuotetta
Lajittelu :

Klassikkobrändi Gantin Gant Rugger -mallisto edustaa huoletonta, ajatonta ja raikasta tyyliä. Rugger-mallistossa kiteytyvät amerikkalaisen klassisen muodin parhaat elementit. Se on ilmeeltään selkeä mutta samaan aikaan aavistuksen kuriton ja tyrmäävän trendikäs!

Miesten Gant Rugger -malliston peruselementit ovat hyvin istuvat, rennot kauluspaidat ja tyylikkäästi leikatut housut ja shortsit. Naisten mallisto koostuu myös klassisista, hillityistä elementeistä, joita leimaa ajaton muodikkuus. Kaikkia elementtejä yhdistää tietenkin huippuunsa viety Gant-laatu, josta viime vuosisadan alussa perustettu merkki tunnetaan. Rugger-malliston varaan on helppo rakentaa koko asukokonaisuus, mutta siitä voi myös poimia ajattomia elementtejä erilaisten tyylien täydentämiseen.

Gant Ruggerissa yhdistyvät huolettomuus ja ajaton tyylikkyys

Miesten Gant Rugger -ilme on selkeälinjainen, klassinen ja rento. Se tuo mieleen 50-luvun vapaa-ajan tyylin hyvin istuvine housuineen ja paitoineen. Mallistossa on myös aavistus boheemiutta, jota voi korostaa yhdistämällä tyylikkäästi leikatun rennon kauluspaidan, kapeat ja lahkeista käärityt housut ja samettipintaiset loaferit. Raikas vapaa-ajan ilme puolestaan koostetaan chinoista, hillityistä tennariklassikoista sekä selkeälinjaisesta kauluspaidasta. Asun viimeistelyyn sopii ajaton villakangastakki! Kesäinen ilme puolestaan rakennetaan tyylikkäiden Gant Rugger -shortsien ympärille. Yhdistä niihin klassinen mutta rento lyhythihainen kauluspaita ja slip on -tennarit, ja kesätyylisi on moitteeton!

Naisten Gant Rugger -ilme on hengeltään myös raikas ja klassinen. Värimaailma on hillitty, ja hameet sekä housut ovat leikkaukseltaan ajattomia. Luo niiden ympärille minimalistinen asukokonaisuus selkeitä elementtejä yhdistellen tai käytä niitä muutoin näyttävän asukokonaisuuden huoliteltuna peruselementtinä!

Yhdistele ja sekoita