Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Monipakkaus
3 410 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Olipa kerran farkut. Ne halusivat dynaamisen nuoren ihmisen jalkaan ja etsivät kaverikseen pehmeän, sporttisen yläosan. Monipuolinen GAP haluaa olla menossa mukana!

GAP tunnetaan tyylikkäistä, nuorekkaista farkuistaan, ja niistä sen tarina alkaakin. Amerikkalainen pariskunta Don ja Doris perustivat ensimmäisen GAP-liikkeen 1969 – yksinkertaisesti siksi, ettei paikallisista vaateliikkeistä löytynyt Donille sopivia farkkuja. Pian yritys otti valikoimiinsa muitakin rentoja ja sporttisia vaatteita ja asusteita. Nykyään trendimerkin vaatteita myydään 90 maassa. Urheiluhenkisistä vaatteista löytyy sopivia malleja niin miehille, naisille, tytöille kuin pojille.

Farkut löytää kaverin

Mitä pukisit farkkujen kanssa? GAPilla on vastaus valmiina: hupparit, t-paidat ja collegepaidat on suunniteltu pidettäviksi farkkujen tai muiden rentojen housujen kanssa. Jos perinteinen harmaa collegepaita kyllästyttää, voit valita räväkämpiä printtejä tai vaikkapa cowboy-henkisen ruutupaidan. Tyköistuva poolokauluspaita kauniisti laskeutuvan neuleliivin kanssa tekee kodikkaan vaikutelman. Persoonallisesti leikattu pusero taas lähtee mielellään mukaan kutsuille.

Siistin huoleton GAP on aina ajankohtainen. Se on minimalistinen vastaus aikamme rönsyilevyydelle. Vaatteet ja asusteet ovat hillittyjä mutta kuvastavat samalla käyttäjänsä asennetta: liikettä ja tehoa ilman turhia rimpsuja. Funktionaaliset lyhyt- ja pitkähihaiset paidat ovat ihanan pehmeitä ja kevyitä lenkkeillessä, näpsäkät trikoot suorastaan haluavat juosta! Kylmemmillä ilmoilla ihanan pehmeät collegepaidat lähtevät mukaan retkelle, päälle voi vetäistä tuulta kestävän ulkoilutakin ja kaulaan trendikkään ruutuhuivin.

Laatumerkki GAP on valmis vaatettamaan koko perheen. Pikkuisille löytyy suloisen pehmeitä bodeja ja yöpukuja kivoilla kuoseilla, söpö reppu seuraa tarhalaista mukaan päiväkotiin. Isommat lapset ihastuvat kapealahkeisiin farkkuihin ja collegehuppareihin, jotka ovat riittävän siistejä kouluun mutta mukautuvat myös välituntileikkeihin. Raitapaidat, urheiluhenkiset printit ja hauskat tekstit tuovat esiin käyttäjänsä persoonallisuuden.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua