Mallisto

13 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Gardenia – skandinaavinen kenkädesign kruunaa tyyliisi

Skandinavian tunnetuimpiin kenkämerkkeihin kuuluu tanskalainen Gardenia, koko nimeltään Gardenia Copenhagen. Nimensä mukaisesti jo vuonna 1941 perustettu brändi on lähtöisin Kööpenhaminasta, tarkemmin sanottuna Nørrebrosta. Yrityksen ensimmäisiä tuotteita olivat käsityönä valmistetut puukengät. Nykyään kenkäbrändiä pyörittää perustajaperhe jo kolmannessa sukupolvessa, ja yritys on kasvanut puukenkäverstaasta yhdeksi pohjoismaalaisen kenkämuodin suunnannäyttäjistä. Brändi on erikoistunut jo vuosikymmeniä sitten naisten kenkiin.

Gardenia on yhä uskollinen käsityöläisjuurilleen, sillä brändi arvostaa yhä nimenomaan tanskalaista designia. Sen kengissä yhdistyy korkea laatu ja erinomainen käyttömukavuus. Merkki hakee vaikutteita muun muassa skandinaavisesta katumuodista. Brändi on tunnettu kenkämalleista, joissa särmikkyys ja rajojen rikkominen yhdistyvät klassisiin kenkäsilhuetteihin. Materiaalit ovat ensiluokkaisia, joten kengät kestävät käytössä todella pitkään. Hyvin hoidettuna merkin kengät voivat siirtyä jopa sukupolvelta toiselle.

Tanskalaisyritys on monella tapaa kestävän kehityksen huomioiva kenkämerkki. Se kannustaa kuluttajia satsaamaan tuotteisiin, joilla on pitkä eläinkaari. Monilla merkin nahkatuotteista on Leather Working Groupin sertifikaatti. Se todistaa, että nahka on valmistettu ympäristöystävällisesti. Voit siis valita merkin valikoimista kestävän kehityksen periaatteet täyttävät saappaat, loaferit tai nilkkurit. Kenkien tilaaminen onnistuu vaivattomasti Zalandon kautta.

Täydelliset saappaat pohjoismaiseen tyyliin

Moitteettomat mustat saappaat ovat tyylitietoisen pakollinen hankinta. Täydellisesti jalkaan istuvat saappaat myötäilevät täydellisesti pohkeen muotoa mutta eivät purista. Ideaali istuvuus on yleensä mahdollisuutta saavuttaa vain aidoilla nahkasaappailla. Luonnonnahka hengittää ja venyy, mutta ei veltostu. Käytön myötä laadukkaat nahkasaappaat muotoutuvat täydellisesti sinun pohkeesi muotoon.

Gardenian valikoimaan kuuluu sekä perinteisiä nahkasaappaita että mokkanahkasaappaita. Yksinkertaiset korolliset klassikkosaappaat pyörällä kärjellä ovat hankinta, jota et takuulla kadu. Ne muotoutuvat osaksi toimistotyyliä, vapaa-aikaa ja juhlaa. Valitset saappaat sitten nahkasta tai mokkanahkasta, kenkä kestää käytössäsi vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Nahkapinta vaatii tietenkin huolenpitoa ja hoitoa pysyäkseen kauniina vaihtuvissa sääoloissa. Hyvin suunnitelulla korollisella saappaalla hoidat ongelmitta päivän asiat.

Yhdistä saappaat esimerkiksi tiukkoihin mustiin farkkuihin, mustaan istuvaan pooloon ja villakangastakkiin tai trenssiin. Jos et halua käyttää saappaita housujen päällä, ovat naiselliset saappaat toimiva yhdistelmä myös esimerkiksi A-linjaisten hameiden ja polvipituisten mekkojen kanssa.

Loaferit, nilkkurit ja muut arkityylin pelastajat

Klassiset loaferit – tupsukoristeilla tai ilman – ovat hyvä valinta ylipistolle, toimistolle tai työhaastatteluun. Ne ovat jalalle mukavat, klassiset kengät, jotka on helppo yhdistää erimallisiin housuihin ja hameisiin. Jos säät eivät salli pistokkaiden käyttöä, nilkkurit pelastavat tilanteen. Brändin valikoimasta saat nilkkapituiset nahkanilkkurit joko vetoketjulla tai joustinosalla. Joustimella varustetut nilkkurit on helppo sujauttaa jalkaan, ja kenkiä on saatavilla esimerkiksi ylellisestä ruskeasta nahasta ja mokkanahasta valmistettuna. Napakka, virtaviivainen nilkkuri istuu hyvin kaikenlaisiin lookeihin.

Mikäli haluat nilkkureihisi särmää, valitse ne pienellä korolla ja räväkällä käärmeennahkakuviolla. Myös koristeelliset cowboynilkkurit eri väreissä ja tyyleissä keräävät katseita kadulla. Yhdistä cowboytyylinen nilkkuri esimerkiksi boheemiin mekko tai klassisesti farkkuasuun. Jos pidät tukevista kengistä, jotka tarjoavat suojaa ja pitoa joka säähän, valitse maiharityyliset nauhalliset nilkkurit. Monikäyttöiset maiharinilkkurit kuuluvat tanskalaismerkin suosituimpiin tuotteisiin.

Kaunis musta korkokenkä pelastaa sinut monelta asuongelmalta. Kotelomekko ja korollinen, siro avokas – illallis- tai juhla-asu on valmis. Gardenia on tunnettu jo vuosikymmenten ajan kauniista korkokengistään, ja yhä edelleen korkokengät kuuluvat merkin kärkituotteisiin. Valitse omasi ohuella tai paksummalla korolla. Skandinaavinen merkki valmistaa lisäksi erilaisia korollisia ja korottomia sandaaleja. Minimalistiset nilkkaremmisandaalit kruunaavat tyylisi kesäpäivinä. Matalat avoimet pistokkaat on puolestaan kätevä sujauttaa jalkaan kiireessä. Kaikissa sandaaleissa on tietenkin käytetty materiaalina aitoa nahkaa, joka hengittää ja joustaa. Valitse lempimallisi ja -värisi valikoimasta.