Katalogi

Suositut filtterit
28 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Minkälaiset farkut tekevät sinuun vaikutuksen? Täydellisten farkkujen metsästys kiteytyy helposti kahteen sanaan: denim ja GAS. Tämä brändi on uppoutunut syvälle farkkusuunnittelun syövereihin. Oletko muodista kiinnostunut nainen tai aikaasi seuraava mies? Nautit varmasti täysillä denim-tyylin tuoreimmista ilmiöistä! Ne päätyvät catwalkilta käyttöösi ja ovat lähes elinehto trenditietoisille tytöille ja pojille.

Uskotko, että farkkujen kanssa voi pukea mitä tahansa? Olet siis sydämeltäsi farkkufriikki! Etsi farkkumiehen yläosaan erikoisia tehokeinoja ? esimerkiksi neulepaidan neliskulmainen kaula-aukko edustaa ilmeikkyyttä. Kuvallista kerrontaa toistava printtipaita sopii miehekkääseen farkkutakkiin. Jos olet nainen, joka haluaa tehostaa vyötäröä, laita rimpsuilla somistettu pusero housunkauluksen alle. Näin upeat farkkusi näkyvät ihan kokonaan! Viehättävätkö sinuakin Jennifer Anistonin tavoin kuumat bootcut-lahkeet? Tiukka slim fit -istuvuus käy tyttöjen, mutta totta kai myös poikien jalkaan!

GAS luo muotia tinkimättömille farkkufaneille

GAS on laittanut miesten takkeihin ja paitoihin rehvakkaita taskuja. Näyttävät saumat ja painonapit ovat tietysti farkkuvaatteiden klassisia kaunistuksia. Pidätkö vinosti sijoitetusta vetoketjusta naisen päällystakissa? Tyttöjen ja poikien vaatteissa suositaan luonnollisesti näyttäviä tehokeinoja. Nuorekkaat kuosit ja kuvioinnit tulevat luoksesi trendien huipulta.

Elätkö klassisen sinistä farkku-unelmaa vai houkuttaako rikkoa rajoja? Kokeilepa miesten housuihin hillittyä pastellia! Näin GAS tekee katutyylistäsi huippumuodikkaan. Erilaiset pesut antavat elävyyttä tyttöjen ja naisten asukokonaisuuteen. Inspiroidutko tummista vai vaaleista farkuista toimistoasussa? Muistathan, että muotivärit ovat myös poikien juttu!

Hillitön rakkaus farkkuihin on universaali ilmiö, jota asustat mielin määrin. Eikö olekin mahtavaa ideoida luovasti? Naisellinen käsilaukku saa olla elegantti, silti nätti reppu kivoilla efekteillä on oikein käypä asuste. Miehen olalle heitetään rempseä olkalaukku, mutta asiatyylin salkkukin sulautuu vaatteisiisi. Pojat ja tytöt asustavat asunsa vaikka muodikkailla huiveilla ja päähineillä.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista