Naiset
Miehet

Mallisto / Genuins

 • Koko
 • Merkki
 • Ikä
 • Hinta
 • Väri
 • Pintamateriaali
 • Sisävuori
  3 tuotetta
  |Lajittelu :

  Voivatko kauneus, mukavuus ja leikkisyys olla saman kengän ominaisuuksia? Genuinsin vastaus kuuluu kyllä. Värikylläisten sandaalien leveä malli ja kevyet materiaalit tekevät kävelystäsi miellyttävää. Samalla nämä sandaalit onnistuvat säteilemään iloista eleganssia.

  Genuins luo aitoja kenkiä aitoon tyyliin

  Siistit caprit tai farkut käärityin lahkein ovat näiden kenkien kavereita. Genuinsin näyttäville sandaaleille ja sandaleteille kannattaa todellakin jättää tilaa, sillä ne haluavat tulla nähdyiksi. Rentoon pukeutumiseen suosittelemme ajankohtaista hupparia ja tummansinisiä farkkuja. Kullanväriset, leveäremmiset sandaalit tekevät tavanomaisesta asusta yllätyksellisen. Hopeansävyisten kenkien kanssa vaaleat värit ja vaikkapa kukkakirjaillut housut pääsevät parhaaseen loistoonsa. Yläosa saa olla kevyt ja ilmava, jolloin muiden katseet kääntyvät jalkoihisi. Kynsilakkaan kannattaa valita joku asun sävyistä. Kiva kynsikoriste voi olla tarvitsemasi piste i:n päälle. Jos tyylisi on luonnonläheinen ja tykkäät pukeutua maanläheisiin sävyihin, kannattaa katsastaa malliston nahkasandaalit. Me ihastuimme paksupohjaisiin mokkaihanuuksiin!

  Kevein jaloin tanssahdellen

  Terveyssandaalit olivat eilen, Genuins on tänään. Uskomme, että liikkuvat ja kauneutta arvostavat naiset ja lapset ihastuvat espanjalaismerkin kenkiin. Löydät mallistoista sekä koristeellisia että hillittyjä kuoseja, eikä valmistaja ole unohtanut glitterin ystäviäkään. Jopa varvastossut ja lipokkaat voivat olla tyylikkäät ilman, että jalkasi kipeytyvät niissä. Kun kaipaat enemmän eleganssia, saatat löytää suosikkisi korollisista tai platoo-sandaaleista. Niiden kanssa sopii pitkä, leveähelmainen hame, joka liehahtelee tuulessa. Pidä tukka ja mieli avoimina, kun tanssahtelet toreilla ja turuilla! Lasten jalkineissa ihastuimme Genuinsien monipuolisuuteen. Laadukkaat materiaalit ja ergonominen muotoilu tukevat jalkaa parhaalla tavalla. Tyylien kirjo ulottuu prinsessakengistä rockhenkisiin nuorten popoihin. Perhelook vai kaverilook? Valitse sinä!

  Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua