Katalogi

Suositut filtterit
57 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Biker-takki, lentäjänrotsi vai kenties nahkahousut? Gipsy on nuori, villi ja boheemi - täynnä elämää! Hyvännäköinen nahkavaate on klassikko ja taattu katseenvangitsija, joka kestää vuodesta toiseen.

Gipsy Leatherwear on suunnitellut jo yli 40 vuoden ajan tyylikkäitä nahkatakkeja ja nahkahousuja sekä miehille että naisille. Brändin suosituimpia tuotteita ovat olleet biker-rotsit, joita löytyy klassisempaan lookiin sekä rock-henkisenä. Voit valita perinteisempien mustan ja ruskean sävyjen lisäksi räväkämmän punaisen tai vaikkapa sinisen nahkatakin. Niitit, saumat, epäsymmetriset vetoketjut ja kivasti asetellut taskut tuovat persoonallista säväystä mallistoon.

Trendikkäät Gipsy-nahkatakit varastavat katseet

Nahkapusakat ja takit ovat alkujaan olleet armeijan, lentäjien, poliisien ja moottoripyöräilijöiden käytössä. Kun Marlene Dietrich näytteli vuonna 1931 mustassa nahkatakissaan itävaltalaista kurtisaania, josta tulee myöhemmin agentti, oli nahkatakkien nousu naisten huippumuodin pariin taattu. Tänä päivänä lähes jokainen Hollywood-stara on nähty vapaa-ajallaan näyttävä nahkatakki päällään, muun muassa Brad Pitt ja Kristen Stewart kuuluvat nahkatakkien fanittajiin. Ota mallia näiltä tyylitaitureilta ja yhdistä musta nahkatakki rennosti vaikkapa sinisiin farkkuihin ja harmaaseen t-paitaan. Juhlavampaan tilaisuuteen voit pukeutua kokomustaan asukokonaisuuteen. Naisille täydellinen juhla-asu on musta mekko, korkeat sandaalit ja näyttävä biker-tyylinen nahkatakki. Miehet voivat Pittin tyyliin yhdistää nahkatakin pariksi mustat asiallisemmat kangashousut ja siistit nahkakengät. Unisex-tyyliin sopii valkoinen pusero, nahkatakki ja mustat farkut.

Nahkatakki on ympäri vuoden käytännöllinen luottovaate - se kestää äärimmäisen hyvin kulutusta, suojaa säältä ja se palaa muotiin aina uudelleen muotivirtauksista riippumatta. Gipsyn valikoimasta löydät korkealaatuiset nahkatakit, löydä siis oma suosikkisi jo tänään!

Yhdistät helposti