Katalogi

Suositut filtterit
25 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Goosecraft on amsterdamilainen nahkatakkeihin ja muihin nahkatuotteisiin erikoistunut yritys, joka on toiminut laadukkaiden nahkavaatteiden sanansaattajana jo vuodesta 2006. Goosecraft tuntee nahkan ja sen monet mahdollisuudet läpikotaisin. Jos olet aina unelmoinut täydellisestä nahkatakista, Goosecraftin valikoima on sinulle varsinainen muotitaivas. Brändi kunnioittaa perinteitä mutta uskaltaa rohkeasti toteuttaa myös villimpiä visioita.

Goosecraft – jokainen tarvitsee vähän rock and rollia

Aito nahka on huikean hieno materiaali, joka taipuu moneksi osaavissa käsissä. Nahkavaatteiden klassikko on tietenkin nahkatakki lukuisine eri variaatioineen. Haluaisitko lisätä pukeutumiseesi ripauksen rock-asennetta esimerkiksi mustan biker-takin muodossa tai inspiroidutko 70-luvun hippihenkisistä hapsutakeista? Nahkarotsi voi olla myös siisti bleiseri tai trenssi, joka on täysin edustuskelpoinen missä tahansa tilanteessa. Nahkavaatteet ovat perinteisesti olleet mustia tai ruskeita, mutta vaihtelu virkistää väriasiassakin. Kirkkaanpunainen biker-takki yhdistettynä tiukkoihin mustiin farkkuihin on sellainen fashion statement, että sitä ei voi sivuuttaa olankohautuksella. Goosecraft selviytyy myös liukuvärjäyksistä, joita harvemmin on totuttu näkemään nahkavaatteissa. Nahkaan saadaan elävyyttä värjäyksen lisäksi myös esimerkiksi punoksilla, koristetikkauksilla ja niiteillä.

Goosecraft todistaa nahkan monipuolisuuden

Nahkatakeista, -housuista ja -liiveistä on kuullut jokainen, mutta Goosecraf on keksinyt nahkalle ihan uusia käyttökohteita. Esimerkiksi ohuesta nahkasta valmistettu paitapusero voi kuulostaa yllättävältä, mutta on todellisuudessa järisyttävän tyylikäs ja moderni käyttövaate, joka sopii hyvin vaikkapa farkkuja ja perustoppia piristämään. Nahkasta saa aikaan myös upeita juhlavaatteita. Esimerkiksi kurveja nuolevaa kynähametta ja yksinkertaista silkkitoppia on vaikea ylittää seksikkyydessä. Brändin valikoimiin kuuluu totta kai myös asusteita ja jalkineita. Päästä esiin country-asenteesi ja hanki vaikkapa päheät bootsit tai verhoa kätesi ylellisiin nahkahansikkaisiin. Asu kuin asu täydentyy tietenkin tyylikkäällä nahkalaukulla. Jos rakastat aitoa nahkaa tuoksusta alkaen, Goosecraft on sinun merkkisi.

Tutustu myös