Pyöräily on parhaimmillaan puhdasta onnea ja euforiaa, jossa mikään ei tunnu häiritsevän täysillä rullaavaa kiitoa. Toisinaan taas joudut taistelemaan sekä vastatuulta, vesisadetta että hyytävän kylmää ilmaa vastaan. Oikealla varustuksella voit kuitenkin varmistaa matkan jatkumisen mahdollisimman kevyesti niin ala- ja ylämäessä kuin myötä- ja vastatuulessa. Gore Bike Wearin teknisesti huippulaadukkaat pyöräilyvaatteet on kehitetty suojaamaan pyöräilijää kaikissa olosuhteissa ? tyyliä ja mukavuutta unohtamatta.

Gore Bike Wear -pyöräilyvaatteissa huipputason suorituskyky kohtaa vauhdikkaan tyylin

Vuonna 1985 USA:ssa perustettu Gore Bike Wear on auttanut pyöräilijöitä suojautumaan sateelta, tuulelta ja kylmyydeltä jo yli 30 vuoden ajan. Niin ammatti- kuin amatööripolkijoiden suosikkeihin kuuluva brändi on ollut mukana kehittämässä pyöräilyvaatetusta teknisesti innovatiivisemmaksi ja funktionaalisemmaksi. Sen pyöräilyvaatteiden salaisuus piilee kevyiksi ja hengittäviksi kehitetyissä kerroksissa, jotka tarjoavat ilmavaa auringonsuojaa kesähelteille, täyttä veden- ja tuulenpitävyyttä syysmyrskyihin ja lämmittävää pakkassuojaa talvipyöräilyyn. Teknisen laadun lisäksi Gore Bike Wear panostaa myös näyttävään designiin ja väreihin. Voit valita makusi mukaan esimerkiksi klassisen mustan linjakkaita siluetteja, raikkaita sinisiä sporttisävyjä tai kauas näkyvillä tehoväreillä ja heijastimilla varustettuja neon-kuoseja. Olitpa sitten oman elämäsi Tour de France -mestari tai letkeän vauhdin sunnuntaipyöräilijä, näissä varusteissa voit keskittyä polkemiseen olosuhteista riippumatta.

Vauhdin hurmaa ja miellyttävää oloa kaikissa olosuhteissa

Oikean pyöräilyvaatetuksen valinta lähtee liikkeelle tietenkin pyörälenkkisi olosuhteista. Oletko lähdössä pitkälle ja nopeatempoiselle maantielenkille, jossa varustukselta vaaditaan keveyttä ja hengittävyyttä? Tai maastolenkille vaihteleviin olosuhteisiin, jossa vastaan voi tulla monenlaisia kolhuja ja roiskeita? Vai kaipaatko mahdollisimman mukavaa, monikäyttöistä ja tyylikästä vaatekertaa kaupunkipyöräilyyn tai työmatkoille? Pitkät lenkit kovan satulan päällä käyvät nopeasti raskaaksi takamukselle ilman pehmustettuja pyöräilyhousuja. Aktiivipyöräilijän tyyliin kuuluvat shortsi- tai haalarimallisten pyöräilyhousujen lisäksi myös käsien hiertymiä estävät pyöräilyhanskat ja teknisestä materiaalista valmistettu hengittävä pyöräilypaita, jonka selkätaskuissa kulkevat kätevästi avaimet, puhelin ja muut tarpeelliset tavarat. Kenkien alle kannattaa pukea tukevat ja hengittävät pyöräilysukat, ja moni vetää kypärän alle pienellä lipalla varustetun pyöräilylakin. Viileällä ja sateisella säällä jokaisen pyöräilijän pelastus ovat ohuet, lämpimät ja vedenkestävät varusteet, joista tärkeimpiä ovat kostealta viimalta suojaavat sormikkaat, pipo ja kuoritakki. Gore Bike Wearin nopeasti puettavat irtohihat ja säärystimet ovat puolestaan täydelliset varusteet vaihteleviin lämpötiloihin.

Yhdistät helposti