Koko
Merkki
Hinta
Väri
Pintamateriaali
2 tuotetta
Lajittelu :

Kunto kohoamaan! Gore Running Wear auttaa onnistumaan.

Gore Running Wear tarkoittaa innovatiivisia urheiluvaatteita, jotka ovat miellyttävän tuntuisia, täydellisen sopivia, pitkäikäisiä sekä toiminnallisia – siis kaikkea sitä, mitä lenkille lähtiessäsi tarvitset. Tämän alan spesialistin tutkittua ja kehitettyä juoksuvaatteita jo 30 vuoden ajan voidaan sitä pitää suoranaisena pioneerina. Gore Running Wear -vaatteissa olet siis liikuntaan parhaalla mahdollisella tavalla varustautunut. Seuraavassa kerromme lisää näistä innovatiivisista vaatteista.

Gore Running Wear perustuu kahteen konseptiin, joiden tarkoitus on edistää urheilusuoritustasi:

#1 Head-To-Toe: Konsepti suojaa niitä kehon osia, jotka vastaavat erityisesti hikoilusta ja lämpöhukasta tai joilla on tärkeä rooli suurissa lämpötilanvaihteluissa. Pää, kädet ja jalat tarvitsevat siis erikoistuneita juoksuasusteita.

#2 Skin-To-Shell: Tätä konseptia kutsustaan kerrospukeutumiseksi ja sen tarkoitus on tukea kehon luonnollista lämpötilaa. Tällä tarkoitetaan niin sanottua mikroilmastoa, joka iholle syntyy erilaisissa fyysisissä ponnistuksissa.

Seuraavassa esiteltävät Gore Running Wear -teknologiat on suunniteltu nimenomaan kerrospukeutumista ajatellen.

#WINDSTOPPER: Kyseessä on materiaali, joka on samaan aikaan tuulenpitävä ja hengittävä. Päällysvaatteiden lisäksi tätä teknologiaa on myös asusteissa, kuten käsineissä ja päähineissä. Etuna on, että pysyt suorituskykyisenä pidempään.

#GORE-TEX: Johtavana ajatuksena on: ”Uhmaa elementtejä ennen näkemättömällä keveydellä.” Teknologia soveltuu erityisen hyvin takkeihin. Innovatiivisessa juoksutakissa voit mennä ulos myös sateella, koska pintamateriaalina on vallankumouksellinen GORE-TEX Active. Materiaali jättää veden helmeilemään kankaan pinnalle, jolloin pysyt kuivana säällä kuin säällä maksimaalisessa rasituksessakin. Hengittävyytensä ja keveytensä ansiosta materiaali kuivuu nopeasti.

Missä näitä teknologioita käytetään?

Kaikki lähtee alusvaatteista: sukat, alushousut ja aluspaidat ovat kaiken perusta. Lisäksi valikoimassa on treenitrikoita, urheiluhousuja, paitoja ja toppeja. Skin-To-Shell-konseptin täydellisen asukokonaisuuden viimeistelee tuulenpitävä takki. Parasta kaikessa on se, että näytät näissä vaatteissa myös hyvältä. Gore nimittäin panostaa myös ulkonäköön. Klassisten värien kuten mustan lisäksi urheiluvaatteista löytyy myös iloisen värisiä tai kuviollisia kuoseja.

Tutustu myös