Katalogi

Suositut filtterit
22 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Gore Wearilta vaatteet seikkailijoille

Gore Wear kokoaa yhteen atleetikot ja tieteenammattilaiset löytääkseen parhaat yhdistelmät materiaaleja ja muotoiluja seikkailuhenkisille liikkujille. Kestävyysliikkujan varusteet erilaisissa sääolosuhteissa otetaan huomioon näissä vaatteissa huolella ja niille pyritään löytämään paras hengittävyys, joustavuus ja lämmönsäätelyä tukeva kokonaisuus.

Malliston erityisesti juoksuun ja pyöräilyyn suunnitellut vaatekokonaisuudet on helppo koota Zalandon valikoimasta. Tarjolla on useamman kerraston vaatteita ja varusteita varpaista päälakeen saakka, kasvojen ja sormien suojaa unohtamatta. Gore Wearin avulla varmistat, että rankkakaan vääntö ei jätä vaatteita kakkoseksi suorituksellesi.

Gore Wear tuottaa innovaatioita myös astronauteille, mutta jalat maassa pitävien urheilijoiden elämän parantaminen on edelleen yhtiön tuotekehittelyn ytimessä. Satoi tai paistoi, tästä mallistosta löydät omaan käyttöösi parhaan vaatetuksen pidemmällekin matkalle.

Gore Wear: rautaisella kokemuksella mukavampaan suoritukseen

Gore Wear on toiminut jo vuosikymmeniä urheilijoiden parhaaksi, joten malliston vaatteiden takana ovat takuulla asiansa osaavat suunnittelijat. Voit yhdistellä vaatteita keskenään malliston sisällä tai pukea linjakkaat pyöräilyshortsit ja hartioita halaava pyöräilypaita lempituulitakkisi alle. Villin väriset tuetut sukat sujahtavat pyöräilykenkiisi ja vilkkuvat nilkoista näyttävästi muulle liikenteelle. Tästä valikoimasta löydät helposti itsellesi kokonaisuuden, mutta myös täydennystä varusteisiin, joilla olet tottunut polkemaan tai askeltamaan.

Kukaan ei pidät hankaumista tai vyötäröltä alas rullaavista housuista, puhumattakaan makkarasukista. Gore Wearin shortsien haalarimalli varmistaa housujen muotoja halaavan paikallaan pysyvyyden. Sukat on suunniteltu niin tiiviiksi, ettei kangas pääse hankaamaan vauhdissa tai sukka luistamaan kengässä mutruun.

Edes muuttuvien sääolosuhteiden yllättäessä nämä vaatteet eivät jätä käyttäjiään pulaan. Irtohihoilla ja liivillä voit säädellä vaatteiden peittävyyttä aurinkoisella kelillä tai lämpöastetta vilun yllättäessä. Tuulitakki pitää tuulta, muttei turhaan vastusta liikettä. Lippalakilla puolestaan pidät auringonpistoksen loitolla, mutta ylläpidät näkyvyyttä myös vetisemmissä keleissä.

Valitse Gore Wear -vaatteet käytön mukaan

Ilmanvastuksen minimointi on hyödyksi varsinkin maantieajossa. Tämä toteutuu ihonmyötäisillä vaatteilla. Pyörällä liikut ympäristöystävällisesti, mutta myös muiden tienkäyttäjien huomioiminen on tärkeää: mitä kirkkaammat vaatteet valitset, sen paremmin muut erottavat sinut. Sormikkailla saa hyvän otteen pyöränsarvista, jotka voivat sateella käydä liukkaiksi ja toisaalta hanskat suojaavat viimalta ja puhurilta.

Myös juoksulenkillä on hyvä huomioida vuodenaika ja niihin liittyvät omat haasteensa. Ohut aluskerrasto pitää liikkujan lämpimänä, mutta hengittää ihon mukana. Sadetakki turvaa kuivan lenkin, ja vettä hylkivät trikoot ovat parhaillaan sekä lämpimät että sadekeliin sopivat. Juostessakin on tärkeää ottaa huomioon näkyvyys ja tyylikäs värivalikoima esimerkiksi tuulitakeissa auttaa sinua siinä. Malliston trikoissa on myös heijastinnauhoja. Muista kuitenkin irrotettavat heijastimet pimeällä liikkuessasi näkyvyyden varmistaaksesi.

Gore Wearin mallistossa on valikoimaa monen muotoiselle ja -kokoiselle käyttäjälle. Kokovalikoima on laaja ja vaatteiden istuvuutta voit kokeilla jopa 100 päivää ilmaisella palautusoikeudella. Jos senkin jälkeen tulet uusiin aatoksiin, voit myydä vähän käytetyt Gore Wear -vaatteesi takaisin, saldoa vastaan.