Mallisto

4 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Grace – persoonallista ja rentoa pukeutumista

Monet suomalaiset ovat ihastuneet Gracen vaatteisiin ja asusteisiin, joista löytyy sopiva kokonaisuus tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vaikka valikoima on runsas, yhdistää yrityksen tuotteita yksi asia: käyttömukavuus. Kun sinun on hyvä olla käyttämässäsi vaatteessa, se näkyy myös ulospäin. Kun olosi on mukava ja rento, säilytät itseluottamuksesi tiukoissakin tilanteissa.

Monet Gracen tuotteista edustavat trendikästä katumuotia, ja ne soveltuvat hyvin päivittäiseen käyttöön. Rennoissa ja väljissä vaatteissa on miellyttävä olla. Jos haluat hieman väriä meitä kaikkia joskus vaivaavaan harmaaseen arkeen, saat sitä taatusti vaateyrityksen valikoimasta. Brändin vaatteissa uskalletaan käyttää kirkkaita ja erottuvia värejä, ja erilaisia printtejä yhdistetään toisiinsa rohkeasti. Erotut taatusti massasta, kun uskallat valita sellaisen yrityksen vaatteita, joissa on käytetty myös yllättäviä ratkaisuja.

Valikoimissa on myös klassisempia ratkaisuja, jotka soveltuvat esimerkiksi toimistopukeutumiseen. Vaatteissa on kuitenkin yleensä jokin "juju", joka tekee siitä yksilöllisen ja persoonallisen. Voit valita värikkäiden printtivaatteiden seuraksi esimerkiksi klassisempaa tyyliä edustavan takin. Tällöin voit yhdistää takin helposti eri vaatteisiin. Gracen laadukkaat tuotteet kestävät aikaa ja ovat pitkäikäisiä. Laatuun kannattaa panostaa, sillä vaate, joka kestää useammankin vuoden, on aina hyvä sijoitus.

Ihania vaatteita huippusuunnittelijoilta

Ei ole mikään ihme, että Gracen vaatteet ja asusteet näyttävät niin houkuttelevilta. Yritys on nimittäin tunnettu siitä, että heillä on työskennellyt, ja työskentelee lukuisia huippusuunnittelijoita. Yrityksen luomuksia nähdään monien muodin edelläkävijöiden yllä. Tuotteilla saat siis annoksen luksusta elämääsi. Monet vaatteista ovat tunnettuja leikkisyydestään sekä mielikuvituksellisista väreistä ja printeistä. Näissä vaatteissa erotut todellakin eduksesi.

Zalandon valikoimasta löydät paidat, puserot, mekot ja ulkovaatteet. Tuotteita on totta kai myös kaikille vuodenajoille. Esimerkiksi väljät ja kevyet kesämekot ovat ihanan viileät kesähelteillä. Talvella voit käpertyä lämpimiin neulepaitoihin, joita on saatavilla yksiväristen lisäksi myös rohkeissa printtikuvioissa.

Tee valintasi klassisista väreistä:  mustaa, valkoista tai hillittyjä sävyjä, jolloin saat tyylikkään ilmeen ja tuote näyttää hyvältä sesongista toiseen. Voit totta kai piristää päivääsi ja ilmettäsi tämän hetken trendikkäimmillä ja kirkkaimmilla väreillä ‒ valinta on sinun. Teit sitten minkä valinnan tahansa ,voit luottaa siihen, että laadukkaista materiaaleista valmistetut vaatteet kestävät aikaa.

Rentoa tyylikkyyttä

Gracen valikoimasta löydät rennot ja väljät housut, jotka eivät varmasti ahdista päällä. Vaihtoehtoisesti voit valita toimistokäyttöön klassisesti sopivat mustat housut, trendikkäät farkut tai kauniin hameen. Yritys valmistaa mekkoja sekä arki- että juhlakäyttöön. Klassiset pikkumustat soveltuvat tilanteisiin kuin tilanteisiin. Voit niin halutessasi pukea yllesi juhlavan luomuksen, jonka ansiosta et taatusti jää juhlien seinäruususeksi.

Gracen klassisilla vaatteilla luot helposti asiallisen arkityylin, joka sopii esimerkiksi toimistolle. Voit muuttaa esimerkiksi heti työpäivän jälkeen lookisi juhlavammaksi vaihtamalla laukun tai lisäämällä asukokonaisuuteesi esimerkiksi muutaman näyttävän korun. Tämän jälkeen voit suunnata itsevarmasti vaikka suoraan illan rientoihin. Jos puet yllesi yrityksen värikkäitä ja rohkeita luomuksia, harkitse puolestaan hillitympien korujen ja muiden asusteiden käyttöä.   Esimerkiksi musta käsilaukku on pikkumustan kaltainen klassikko, jonka kanssa ei yksinkertaisesti voi mennä pieleen.

Klassista tyyliä edustavia vaatteita on melko helppo löytää muidenkin yritysten valikoimista, mutta Gracen vaatteet tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden  omaan tyyliin, väriin ja leikkisyyteen. Voit rakentaa oman hauskan ja persoonallisen lookisi, joka piristää sekä omaa että kavereiden ja kollegoiden mieltä. Yrityksen tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne ovat ihanan mukavia yllä. Grace-vaatteet kestävät aikaa ‒ valitse vain omat suosikkisi valikoimist, ja tutustu myös alennettuihin hintoihimme. Löydät omat suosikkisi edullisesti Zalandolta.