Suositut filtterit
48 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

MARCIANO GUESS järisyttää muotimaailmaa lisäämällä aina uuden annoksen rohkeutta muotiluomuksiinsa menettämättä tippaakaan tyylikkyydestään. Guessin premium-brändi luo äärimmäisen elegantteja tyylejä, jotka ulottuvat viehättävästä viettelevään, toimistosta yökerhoon ja rennosta muodolliseen. Täydellisyyttä hipovassa designissa on yksi elementti, joka leikkaa läpi brändin kaikkien eri kokoelmien: moderni glamour.

MARCIANO GUESS lisää volyymia

Jos haluat näkyä ja kuulua kaupungin kiireisillä kaduilla, pukeudu MARCIANO GUESSiin ja anna ympäröivän kuhinan tason nousta. Menitpä mihin tahansa, tyylisi vie helposti huomion. Vahvat kontrastit vaatteiden väreissä ja viesteissä herättävät voimakasta kiinnostusta, osuvat detaljit naulaavat katseen paikalleen ja asun täydellinen balanssi viimein vapauttaa huomion otteestaan. Tyrmäävä tyylisi ei mene keneltäkään ohi, vaan osuu kohteeseensa, joka kerta.

Naisten freesit ja seksikkäät MARCIANO GUESS -vaatteet ovat jännittävä yhdistelmä selkeitä muotoja ja sensuellia, pehmeää ilmettä. Jopa yksiväriset MARCIANO GUESS -asut onnistuvat nousemaan esiin maisemastaan upealla istuvuudellaan ja kauniisti piirtämillään silueteilla. Sama housuasu saattaa sopia yhtä hyvin toimistoon kuin tyttöjen iltaankin. Päivällä se korostaa ammattimaista tyylikkyyttäsi ja illalla se tuo esiin hillityn, itsevarman asenteesi, joka ei kaipaa minkäänlaisia ylilyöntejä.

Vaikka hillityn ja seduktiivisen lookin aikaan saaminen on helppoa MARCIANO GUESS -malliston vaatteilla, on niiden joukossa myös upeita, veistoksellisia iltamekkoja, jotka ovat useiden elokuvatähtien ja laulajien suosikkeja. Seuratuimpien pukeutujien joukkoon kuuluva Eva Longoria näyttää aina hyvältä ja MARCIANO GUESSin hehkeän punaisessa cocktail-mekossa ja valkoisissa piikkikoroissa hän näyttää paremmalta kuin koskaan ennen. Taidokkaasti muotoiltu mekko ei vaadi muuta asustetta kuin tähtösen valkoisena välähtävän hymyn.

Yhdistele ja sekoita