Suodatin1

H by Hudson
Mallisto

1 tuotetta

H by Hudson -kenkämerkki on todellinen nahkakenkien ystävien aarrearkku, josta löytyy upeita kenkäluomuksia sekä miehille että naisille! H by Hudson -merkin korkea laatu, ensiluokkaiset valmistusmateriaalit ja kenkien kauniit mallit erottuvat edukseen kuin kimaltava kulta vaskoolissa. Tervetuloa tutustumaan upeisiin H by Hudson -kenkiin!

H by Hudson tuo laadukasta ilmettä askeliisi

Klassisten H by Hudson -nauhakenkien joukosta miehet löytävät upeita nahkaluomuksia, useissa eri värisävyissä ja tyylikkäin yksityiskohdin täydennettyinä. Voit valita uudet laatukenkäsi koristeellisin kuvioiduin saumoin, punotuin reunauksin tai tyylikkäin koristerei'ityksin viimeisteltyinä. Nilkkureiden laaja valikoima tuo tarjolle tyylikkäitä ja asennetta huokuvia mattapintaisia bootseja sekä toimistoasuun loistavasti sopivia, siistejä ja kiiltäväpintaisia maihareita. Nahkakenkien lukuisien värivaihtoehtojen, kuten mustan, harmaanruskean sekä tummansinisen joukosta löytyy varmasti oikea värisävy jokaiselle. Oletpa valitsemassa sopivia kenkiä puvun, farkkujen tai shortsien seuraksi, H by Hudson -kenkien värimaailmasta löydät reippaasti trendikkäitä vaihtoehtoja!

Nahkanilkkureiden upea maailma on tuotu myös naisten ulottuville ja H by Hudson -mallistoista löytyy upeita tolppakoroin sekä matalin kantakoroin täydennettyjä kaunokaisia. Nilkkurit toimivat loistavasti sekä jakkupuvun, trumpettilahkeisten farkkujen että trendikkäiden nahkashortsienkin kaverina.

Perinteisten mallien ohella monipuoliseen H by Hudson -kenkävalikoimaan on tuotu myös trendikkäitä uutuuksia, kuten värikkäitä espadrilloja sekä teräväkärkisiä pistokkaita ja loafereita. Nämä kesäpäivien ykköskengät ovat erinomainen valinta niin saaristopurjehdukselle, kesäiselle pyöräretkelle kuin aurinkoiseen kaupunkipäiväänkin. Shortsien, kesämekon sekä caprihousujen kanssa loistavasti istuvat kengät viimeistelevät kevyen kesäfiiliksen!

Tutustu myös