Vauvan haalarit

Suositut filtterit
532 tuotetta

Ihanat vauvanhaalarit kuuluvat jokaiseen kotiin

Vauvoja on niin hauska pukea, ja he näyttävät söpöiltä melkeinpä kaikessa, mutta joskus voi olla vaikea valita vauvan haalareita, jos haluat luoda maksimaalisen söpön lookin. Kauniit ja laadukkaat vauvahaalarit ovat myös käytännöllisiä vaatekaapin osia, koska niissä vauvan on helppo liikkua ja leikkiä. Ne ovat myös loistavia lahjaideoita lapsiperheelle tai baby shower -juhliin.

Vauvan haalarit ja shortsit voivat olla hyödyllisiä kasvaville lapsille, koska niissä on usein olkaimet, joita voi säätää selässä tai olkapäillä, tai säädettävät kiinnikkeet, joilla niiden pituutta voi pidentää. Tämä tarkoittaa sitä, että pikkuinen saa vaatteistaan enemmän irti. Kun lapsesi kasvaa ja alkaa tutkia enemmän, klassisissa vauvan haalareissa ja trikoohaalareissa on myös tilavat taskut, joihin lapsi voi kätkeä aarteitaan.

Vauvojen haalarit ja shortsit tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia yhdistelyyn, sillä ne voidaan yhdistää erilaisiin yläosiin, t-paitoihin ja paitoihin, jolloin niistä voi koota erilaisia vauvan asuja. Voit siis pukea vauvasi vauvan haalarin tai shortsihaalarin alle pitsikauluksella varustetun paidan tai topin, tai voit pukea hänet yksinkertaisella vaatteella, kuten perus t-paidalla.

Rento haalari saa lapsesi näyttämään siistiltä ja söpöltä

Vauvojen haalarit peittävät yleensä vartalon kokonaan. Lyhytlahkeiset haalarit ovat yleensä parempi vaihtoehto kesäpukeutumiseen, ja pidempilahkainen haalari sopii paremmin viileämpiin lämpötiloihin. Jos sinulla on kuitenkin ostoskorissasi esimerkiksi kesän alennusmyynnistä löytyvä söpö shorttihaalari tai olet tilannut söpön neulotun shorttihaalarin, sen kauneus on siinä, että voit yhdistää siihen sukkahousut tai legginsit ja pitkähihaisen t-paidan, joten asua voi käyttää viileällä säällä.

Vauvojen haalareita ja shortseja on saatavana myös erilaisista kankaista valmistettuna, joten tämä on toinen huomioon otettava seikka, erityisesti kun ajatellaan vauvan tai taaperon pitämistä viileänä tai lämpimänä. Kevyet kesäiset kankaat, kuten puuvilla, luomupuuvilla tai pellava, ovat hengittäviä ja miellyttäviä pienelle lapsellesi kesähelteellä. Kun sää viilenee, raskaammat farkut ovat parempi kangasvalinta. Jos alkaa tulla todella kylmä, fleecehaalarit pitävät vauvan mukavana. Älä unohda talvisia asusteita, kuten mukavia pieniä pipoja.

Vauvojen haalarit ovat myös loistavia, koska niissä on usein painonapit, joiden avulla vaipanvaihto on helppoa ja nopeaa. Meillä on suuri valikoima super käytännöllisiä, suloisia tai röyhelöisiä haalareita sekä vauvojen kenkiä ja vauvojen tarvikkeita, jotka täydentävät uuden haalarin. Jos haluat hankkia vauvan haalareita, tutustu valikoimaamme. Tilaa ja ihastu jo tänään.

Anna lapsesi tutkia maailmaa tyylikkäästi

Haalarit ovat sekä käytännölliset että niissä lapsesi on helppo liikkua. Erityisesti 18-24 kuukauden ikäisille vauvoille haalarit ovat oiva valinta, sillä ne ovat äydellinen vaatekappale niille pienokaisille, jotka alkavat ryömiä ja tutkia maailmaa. Muistathan myös, että tarvitset myös vaihtovaatteita, sillä vauvat saattavat olla toisinaan sotkuisia.

Ikä on myös yksi huomioon otettava tekijä. Lapsen ikä vaikuttaa kokoon, mutta se vaikuttaa myös siihen, minkälaisesta kankaasta vauvan haalarit ja shortsit on valmistettu, kausittaisten näkökohtien lisäksi. Vastasyntyneiden vauvojen haalareiden tulisi olla kankaita, jotka ovat erittäin pehmeitä, jotta ne ovat erityisen hellävaraisia vauvan iholle. Vastasyntyneet eivät myöskään liiku paljon eivätkä kiipeile, kävele, ryömi, hyppele tai tee mitään muuta sellaista, mitä vanhempi vauva tai pikkulapsi tekee, joten kankaan ei tarvitse olla yhtä kovaa. Pikkulasten haalarin on sen sijaan oltava kestävämpää kangasta, kuten jämäkämpää puuvillakangasta, collegea tai farkkua.

Lopuksi, oma erityinen tyylisi on huomioon otettava tekijä, kun valitset vauvan vaatteita. Vauvan haalarit ja shortsit, erityisesti klassiset denim-haalarit, ovat unisex-tyylisiä, mikä saattaa sopia vanhemmille, jotka haluavat sukupuolineutraalin ilmeen tai haluavat siirtää vaatteita toiselle lapselle. Niille, jotka etsivät jotain tyttömäisempää, sopivat suloiset yksityiskohdat, kuten röyhelöt tai nauhat.