accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Häävaatteet netistä – Zalando.fi
Juhli hääpäivää tyylillä Kaikki hääpukeutumiseen morsiamelle, sulhaselle ja vieraille

Zalandon hääpuoti

Kokoa oma asusi, olitpa häävieras tai itse päätähti

Kevään kääntyessä kesäksi vuoden ylivoimaisesti suosituin hääsesonki alkaa. Olitpa sitten itse valmistautumassa suureen päivääsi tai valmiina ottamaan ilon irti jälleen yhdistä loistavista häistä juhlavieraana, olet saapunut juuri oikeille sivuille! Zalandon suuri hääopas valmistaa morsiamet, kaasot, anopit ja juhlavieraat nauttimaan itse päivästä ilman pienintäkään ajatusta pukuongelmista. Voit kerätä luovia asuideoita, järjestitpä sitten suuret kirkkohäät ystävien, sukulaisten, tuttujen ja työkaverien kera tai pienet intiimit häät rannalla bikinit päällä ja leit kaulassa. Isot häät ovat olleet muodissa viime aikoina, mutta monet parit haluavat mennä vihille myös ihan kahden kesken. Salaiset häät ranskalaisessa pikkukylässä? Tres chic! Vierailla ei taatusti ole pukeutumisongelmaa, koska heitä ei ole kutsuttu! Jos taas suunnitelma on mennä vihille nopeasti lounastunnilla maistraatissa, poistuvat myös vieraiden pukeutumisongelmat, ja tämän lisäksi hääpari voi ilmestyä paikalle rennosti farkuissa ja neuleissa…


Täydellinen hääopas

Hääjuhlan asukokonaisuudet on helppo koota kasaan Zalandon hääoppaan miesten, naisten ja häävieraiden osioista. Kaasot ja bestmanit voivat kurkata tietysti myös juhlavieraille valittuihin tuotteisiin – ehkä unelmien asuste kuten sievä iltalaukku tai hauska kravatti löytyvät sieltä. Muistathan aina pitää mielessä, että morsiuspari haluaa juhlastaan omannäköisensä päivän, ja kysyä heidän mielipidettään pukeutumisen suhteen, jos et ole varma asiasta. Kukaan ei varmaan halua tulla sekoitetuksi morsiameen liian vaalean mekkonsa takia tai muistetuksi häiden kirjavana sukulaisena. Valkoinen, musta ja punainen ovat varsinki värejä, joita harkitessa kannattaa olla varovainen: häihin ei perinteisesti ole hyvä mennä kokomustassa asussa, mutta tämä on nykyään aika pitkälti makuasia, ja joiden hääparien mielestä hyvinkin hyväksyttävää. Ole siis rohkea värien kanssa, mutta älä ammu yli!


Kekseliäitä hääideoita sekä innokkaasti pursuilevaa hääinspistä

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä ja jotain lainattua. Morsiamelle hääpuvun löytäminen on yksi suurimmista haasteista, onhan häissä pidettävä mekko ainutlaatuinen tilaisuus pukeutua valkoiseen, näyttävään pukuun. Hääpuvun valintaan kannattaa käyttää aikaa: puvun tulee olla paitsi ihana, myös teemaan ja juhlaan sopiva. Jos valkoinen ei tunnu omalta, mikään ei estä pukeutumasta johonkin toiseen väriin. Jos pitäydyt kuitenkin valkeassa, muista, että kevyt päivetys ja ohuen ohut kevyt meikki tuovat mekon parhaat puolet esille. Voit myös uuden mekon hankkimisen sijaan päätyä vuokraamaan asun tai hankkia ihanan vanhoja aikoja henkivän vintage-mekon, jota piristät asusteilla, kuten kauniilla kirjekuorilaukulla ja avokkailla. Kaaso ja bestman voivat myös hyvissä ajoin alkaa suunnitella polttareita ja polttariporukan värikkäitä tai urheilullisia asuja.