accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS*

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

RAKKAUDEN JUHLAA

Vietä hääkausi tyylillä

Kihlajaisia, polttareita, hääjuhlia – rakkauden kausi on käsillä. Oletpa juhlissa vieraana tai sulhasena, me autamme sinua löytämään täydellisen asun klassisesta rennon tyylikkääseen kokonaisuuteen. Kun asu on kunnossa, voit rentoutua ja nauttia täysin sydämin tärkeästä päivästä.

Juhlan aika

Nyt on rakkautta ilmassa! Valikoimastamme löydät romanttiset röyhelöt, rohkeat printit sekä yksinkertaisen tyylikkäät asukokonaisuudet täydentämään kihlausta.

SHOPPAILE NYT

Ikimuistoinen ilta

Suuntaatko kaupungille polttarivieraana vai viettäen viimeistä iltaa sinkkunaisena? Juhlista iltaa joka tapauksessa tyylillä, jota muistelet hymy huulilla vielä vuosien kuluttua.

SHOPPAILE NYT

Tyylikkäänä juhliin

Pukeudu päivän ansaitseman arvokkuuden mukaisesti romanttisiin röyhelöihin, ihaniin pastellisävyihin tai aina tyylikkääseen kukkamekkoon.

SHOPPAILE NYT

Luotettu ystävä

Kaaso on morsiamen paras ystävä ja tuki tärkeänä päivänä. Upeat materiaalit ja imartelevat leikkaukset auttavat sinua suorittamaan luottotehtäväsi kunnialla loppuun asti.

SHOPPAILE NYT

Kuvankaunista

Tämä on sinun päiväsi loistaa! Onpa unelma-asusi moderni, perinteinen tai yhdistelmä molempia, tärkeintä on, että nautit yhdestä elämäsi isoimmista päivistä täysillä.

SHOPPAILE NYT

Pehmeät linjat

Täydellisen siluetin salaisuus löytyy hyvin istuvista, muotoilevista alusvaatteista. Valikoimastamme löydät luomukset, jotka pitävät olosi itsevarmana aamusta yön pikkutunneille.

SHOPPAILE NYT

Juhlavaatteet lapsille

Tyylikästä ja helppoa

INSPIROIDU

KAUDEN JUHLAVAATTEET

Uudet suosikkibrändisi