Halti - laadukkaita vapaa-ajan ulkoiluvaatteita Suomesta! 1970-luvun puolivälistä asti toiminut Halti on kasvava kansainvälinen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisiin urheilu- sekä ulkoiluvaatteisiin ja retkeilyvarusteisiin, jotka sopivat vaikeisiimpiinkin sääolosuhteisiin. Haltin on perustanut Juhani Hyökyvaara, jolle liikeidea syntyi hänen työskennellessään helsinkiläisessä retkeilykaupassa ja huomatessaan, miten ihmiset kaipasivat kevyempiä reppuja, telttoja ja makuupusseja kuin mitä markkinoilla oli tarjolla. Tuotemerkki on kehittänyt painopistettään, ja suunnittelee ja markkinoi nyt lisäksi suuren joukon asusteita, jalkineita sekä ulkoiluvälineitä. Erityisesti hiihtopukeutumisesta tunnettu Halti on suosittu niin aloittelijoiden kuin ammattiurheilijoidenkin keskuudessa, ja merkki onkin suunnattu vannoutuneille ulkoilmaihmisille ja eri urheilulajien tosiharrastajille. Se tekee yhteistyötä Kansainvälisen Hiihtoliiton kanssa, ja on luotettu ja käytetty ammattiurheilijoiden keskuudessa.

Halti - suomalainen ulkoiluvaatetuksen asiantuntija!

Saat Haltin korkealaatuisia ulkoilu- ja urheiluvaatteita sekä miehille että naisille Zalandon verkkokaupasta. Laajat tuote- ja värivalikoimat takaavat, että löydät etsimäsi lempivärissäsi. Valmistaudu seikkailuun ja kiipeä korkeimman vuoren huipulle - Haltin kanssa. Älä tyydy mihin tahansa vaatteisiin urheillessa. Tekniset vaatteet ja lajikohtaiset vaatteet varmistavat, että pystyt täysillä harrastaa. Niissä on oikeat muotoilut ja kankaat, jotka on valittu huolella ja ennen kaikkea niitä on mukava pitää päällä. Nauti vauhdista, seikkailusta ja ulkoilmasta! Satoi tai paistoi, hyvissä vaatteissa on aina mukava liikkua ja pysyä aktiivisena. Lämpimät takit, ulkoilupuvut ja juoksuhousut Haltilta - kaikki nyt ilmaisella toimituksella!

Hyödynnä ilmaiset palvelumme

Kun tilaat Zalandolta, saat tilaamillesi tuotteille aina maksuttoman toimituksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä maksuttomaan asiakaspalveluumme: 0800 944 51 tai service@zalando.fi.

Saat tuotteillesi aina 30 päivän avoimen kaupan sekä maksuttoman palautuksen!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Ulkoiluhousut

Lasten ulkoiluvaatteet

Ulkoiluhousut

Tekniset alusasut

Juoksushortsit

Halti kutsuu reippailemaan!

Talven tehdessä tuloaan on aika vaihtaa ulkoiluvaatteet päälle ja lähteä ulos ulkoilemaan. Suomen koleista keleistä on paras nauttia kevyesti kuntoillen, sillä niin kroppa pysyy lämpimänä ja mieli virkeänä. Kunnon varusteita ei kuitenkaan ole syytä unohtaa. Vain se palelee, joka ei ole varustautunut oikein. Nykyajan ulkoiluvaatteet ovat teknisesti huippuluokkaa ja palvelevat käyttäjäänsä erilaisissa tarpeissa. Kotimainen Halti tekee valtavasti tuotekehitystyötä, jotta me kylmien alueiden ihmiset saisimme mahdollisimman hyviä ja käytännöllisiä urheiluvaatteita. Teknisistä kerrastoista lämpimiin fleecetakkeihin ja tuulta ja vettä hylkiviin ulkovaatteisiin - Halti pukee vaativankin harrastajan päästä varpaisiin niin, ettei tämän itse tarvitse huolehtia kuin urheilusuorituksestaan.

Halti – toimivat ulkoiluvaatteet Zalandolta

Haltin toiminta syntyi tarpeesta luoda yhä kevyempiä ja toimivampia varusteita vaativille urheiluharrastajille. Yritys perustettiin vuonna 1976 ja sittemmin se on saanut vankan jalansijan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Halti panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja sitä voidaankin kutsua urheiluvaatetuksen edelläkävijäksi pohjoisissa olosuhteissa. Nykyään yritys keskittyy kuntoilu- ja urheiluvaatteiden sekä retkeilyvälineiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat niin vaatteet, jalkineet kuin ulkoiluvarusteetkin. Haltin vahvinta osaamisaluetta ovat talviurheilulajit sekä ulkoliikunta, ja sen laajaan lajikirjoon kuuluvat muun muassa alppihiihto, kiipeily, maastohiihto, golf, pyöräily ja luontoliikunta. Innovatiivisen ja huolellisen kehitystyön tuloksena yrityksen tuotteet sopivat myös ammattilaisille - onhan Suomen alppihiihtomaajoukkuekin nähty Haltin asuissa jo vuodesta 1999!